Spolužiak

lucka 008

ja ti môžem aj povedať že ja som si \\\"začala\\\" so spolužiakom proste sa to všetko začalo pusou a bála som sa ho íst sa ma spýtat ze či nieco cíti ku ne tak som poslala moju spolužiačku a on jej povedal že sa mu páčim aj by somnou chdil ale ani nie lebo že keby sme sa rozišli tak by som sa s ním nebavila ... takže z vlastnej skúsenosti viem že to moc dobre nedopadne najmä ked sa o tom dozvie celá trieda a mohla by si z vás utahovat a ten chalan by sa mohol začat strašne hanbit .. a skonči by to

Žužova

to asi nebude moc velká láska ked potrebuješ vedieť názor druhýcha ešte k tomu ho budeš ,,trpieť,, 5 mesiacov. Podla mna je to idviduálne..su páry ktoré sa zalubia v škole a neriešia nič,su spolu a je im super aj ked su spolužiaci. iným to može práveže vzťah pokaziť.Ja osobne si to neviem predstaviť chodiť so spolužiakom,ale to preto lebo som sa nikdy do žiadneho nezalubila.. ono ked lubiš tak NAOZAJ tak tieto veci idú bokom.

LMarika

U nas na gympli chodili od konca prvej triedy spoluziak so spoluziackou. Viacere dievcata z triedy boli to toho chalana zblaznene. Neviem, co na nom videli, bol namysleny a taky ten "dominantny typ", ze vzdy musi byt vsetko po jeho, co by pre buducnost asi vyzadoval, aby ho zena posluchala, no takych ja teda ozaj nemusim (Posluchat chlapa? Ani naodou!). Neustale ju ohovarali, sirili o nej klamstva a intrigy, az mi z toho bolo zle. Neustale sa na nu sustredili, hladali na nej nejake chyby a ak ziadne nenasli, tak si nejake vymysleli - len totalny blbec by im uveril. Inak ako dedinskou husou ju ani nenazvali, lebo bola z dediny. Ucila sa na ciste jednotky, ja som na nej chybu nevidela a zavist som voci nej neprechovavala a ani prechovavat nemohla, ani keby som ako chcela - uprimne a narovinu - nebolo jej veru co zavidiet. Obaja sa prihlasili na tu isteu skolu, odisli studovat pravo a neskor, az po rokoch som sa dozvedela, ze kdesi na VS sa im vztah rozpadol, nakolko ona si ho chcela dietatom priputat k sebe, tak otehotnela a nakoniec pod jeho natlakom podstupila interrupciu, po ktorej nasledoval rozpad vztahu. Zase len dosiahol, co chcel. Zavistlive spoluziacky su dnes uz davno vydate a maju deti. Ak si nieco zacnes so spoluziakom, tak pokial ho mas aspon trochu rada a nieco k nemu citis, nebude to on, koho budes trpiet, ale sa moze stat, ze ak nevyzera zrovna ako Quassimodo, tak trpiet budes musiet zloprajnost, ohovaracky a intrigy zo strany zavistlivych spoluziacok. A ak si si nedajboze vybrala najkrajsieho chalana z triedy, tak to potom este len uvidis!