Nemožem najsť partnerku

Príspevok v téme: Nemožem najsť partnerku
Hladač

Takže čaw.
K veci mam 20 rokov a stale nemam partnerku. Dnes ked som povedal 6-tej adeptke čo k nej citim tak som zas neuspel.
Neviem prečo dovod som sa nedzovedel ani od jednej.
A mam aj problem s hladanim znamosti kedže nepijem a nefajčim a nenavidim bary...a naviac nebyvam v meste.
Takže ked sam nefajčim a nepijem hladam si aj taku partnerku.
V dnešnej dobe sa mi to zda strašne tažke lebo skoro každa ma špak v pysku.
Ak mi vie niekto poradiť kde by som mohol hladať okrem barov a krčiem tak mi napíšte. Lebo ja fakt či mam viskoe naroky alebo čo?
Som strašne zufaly a sklamany a začinam sa bať stretavania aby som sa zas nezabuchol a zas bol odmietnuty.:-(
Nejake rady pls...

ivobrick

Ono to v tomto pripade neni jednoduche, lebo podla toho co pise sa ani k tomu rande nedostal. Dam ti priklad..

Keby za tebou prisiel rozklepany typek a ledva by zoseba vypotil ci by si s nim niekedy nezasla na kavu co mu povies.. ? Alebo to je jedno, hoci ak keby ste boli spolu..
"Som strašne zufaly a sklamany a začinam sa bať stretavania aby som sa zas nezabuchol a zas bol odmietnuty.:-(" - takto naladeny clovek nikdy nevymysli picoviny.. resp. smiesne veci, resp. taku konverzaciu alebo bytie spolu aby vam bolo dobre..
A to este nehovorim o zakladnom principe ze by nemal nic cakat ked NIC sam neda niekomu.

Podla mna takyto needy ludia by mali zacat od seba, zmenit svoje spravanie voci ostatnym, od znamych - tam sa zacina najlepsie az po neznamych..
Hovorit co si myslis a mat vsetkych v riti.. hold niekto ta bude nenavidiet, a niekto milovat..

Agnes989

Ak si povedal už šiestej adeptke čo k nej cítiš, ja v tom cítim neúprimnosť a oni to asi vytušili. Je to proste veľa báb a neverím, že si k nim naozaj niečo cítil. Asi sa ti len páčili, ale potom to tak aj hovor. Dávaj jej najavo svoj záujem, ale nevyznávaj jej nejaké city skôr, ako spolu nejaký čas chodíte, to je hrozne predčasné. Najskôr ju niekam pozvi a na rande jej môžeš povedať, že sa ti páči. U teba môže byť problém aj to, že moc tlačíš na pílu, proste sa rýchlo do niečoho hrnieš, rýchlo vyznávaš city, tvoja potenciálna priateľka sa cíti byť zatlačená do kúta. Sama som s jedným takým randila, čo chcel hrozne vzťah a bol zúfalý. Poviem ti len jeho chyby, neznamená, že ich robíš aj ty, to nemôžem vedieť keďže ťa nepoznám, len aby si vedel, na čo si dávať pozor. Randili sme spolu a on všetko hrozne analyzoval, každú blbosť, všetko rozoberal. Ja randeniu nechávam voľný priebeh a ak s niekym randím, znamená to, že sa s ním cítim dobre, nemusí sa ma to pýtať. On analyzoval ešte aj to, že sa s ním vraj málo smejem, ja som si to neuvedomovala, neviem, ale sprvoti som sa s ním cítila príjemne a to sa dá aj bez toho, aby som sa stále smiala. Hlavne, keď on nikdy nič smiešne nehovoril, len samé vážne veci. Toto ma na ňom odradilo, proste sa nechcem sústrediť na to, či sa dostatočne veľa smejem a pod. No a ďalšia vec, tou ťa asi nepoteším, ale tú gramatiku by si si mal naozaj zlepšiť, nejde o nejaké mäkčene, tie veľa ľudí nepíše, ale o hrubky. Lebo ak si dáš trebárs inzerát a budeš takto odpovedať tak to naozaj veľa báb odradí. Nie je to nijak ťažké, väčšinou ti to podčiarkne slová, ktoré nepozná tak sa môžeš opraviť, daj si na to pozor aspoň pri písaní mailov kočkám keď už inak nie.

miki26

na salame my vieme, čo chceme. my chceme niečo uprostred medzi zlatokopkou a tou emancipovanou feministkov a obe extrémy sú určite zlé. na zlatokopky a mrchy nadavajú skôr tí, čo boli podvedení. koľko je takých žien, že svadba a o polroka rozvod.

vymyslatNick

na salame,
na jednej strane by sa mal chlap vedieť postarať o rodinu, ale na začiatku vzťahu sa ľudia chcú najmä spoznávať a mňa osobne neupútal v živote ani jeden chlap, ktorý ma balil darčekmi, kvetmi, platením za mňa a ani na mňa nezapôsobilo, keď prišiel po mňa autom pred dom a otvoril mi dvere. Možno je to džentlmenské, ale je to len gesto. Aby sa potom z neho nevykľuk chlap, ktorý nosí domov peniaze, a potom len príde a doma sedí s pivom pred telkou, žena poslúcha, behá okolo detí, varí, perie, upratuje, žehlí, robí mu po vôli... Mne sa páči predstava, keď žena aj muž majú svoje povolanie, robia veci doma obaja, v prípade detí sa snažia obaja, vtedy si viem predstaviť, že muž zatiahne financie z veľkej miery, žena má na starosti starostlivosť o bábo, čo je 24/7. Ak chcem pozornosť od chlapa, tak určite tým nemyslím kytice, šperky či darčeky, ale skôr jeho osobnú prítomnosť, venovať sa sebe navzájom.

na salame

a co ma najviac v poslednej dobe zarazilo bol kamarat ktori sa vratil na urcity cas z anglicka a ze preco este nema frajerku tak sa vyhovoril ze on si ziadnu slovenku nechce lebo vsetke su zlatokopky. Hlupak ani len s jednou sa osobne nezoznamil a uz ich hadze do jedneho vreca. Lebo zaraba tazke peniaze v anglii tak vsetke zrazu idu len po nom :D

na salame

jedno chlapi neviete v dnesnej dobe pochopit ze muz sa ma v prvom rade postarat o dobro zeny. On je ten co ma zabezpecit bezpecie a pohodlie vratane dostatku financii v domacnosti. On je ten co ma zabezpecit majetok a starat sa o svoju partnerku alebo aj deti.
vy neviete co chcete.
ak je zena neschopna zabezpecit si dostatok financii a majetku a hlada partnera ktori jej to da, tak ju nazvete zlatokopkopeckou mrchou.
ak je samostatna a sebavedoma pracovita karieristka tak ju nazvete emancipovanou feministkou co ide len po kariere.
ake zeny vlastne chcete?
ved vzdy to tak funguje aj v risi zvierat ze samci su ti co sa staraju o dobro samicky a mladat. Oni su ti co zabezpecuju potravu a ochranu svojej rodiny a preco by to teraz malo byt inak?
podla mna sa na zlatokopky a mrchy vyhovaraju najma ti muzi ktori sami nevedia zabezpecit ani svoj zivot.

vymyslatNick

Delete,

jedna pripomienka, že lásku nenahradili peniaze. Ľudia majú rôzne priority, väčšina preferuje zabezpečenie, lebo je to pohodlné a vyzerá to lepšie alebo čo, ja neviem, možno aj zo strachu. Tí silnejší si vyberajú lásku, na ktorej budujú, a vzťahy, v ktorých si môžu byť oporou a dodávajú si silu napredovať. Tento typ nevyhľadáva tyranov, neverníkov, ani FWB, ak ťa to poteší.

vymyslatNick

sewie,
ty si nehovoríš dokola svoje? :D ja som len vysvetlila svoj postoj, ako vnímam to, čo píšem. nehovorím, aby si nepila, veď buď sama sebou.
dokonca niekedy výnimočne si aj nevypiješ, takže si mi len nahrala do karát, že výnimka potvrdzuje pravidlo. čo má piercing a kerka s kriminalitou? :D nič. vec vkusu. a kebyže aj stretne nejakú o pár rokov a už nebude piť a fajčiť, lebo si tým v minulosti už prešla, tak to práve hľadá ---> už uvedomenú ženu.

a Delete má pravdu. je to tak s ľuďmi. 100x opakovaná lož sa stáva pravdou. čiže keď človek niečo neustále opakovane počúva, často tomu podľahne a odovzdá sa, aj keď jeho pôvodné presvedčenie bolo iné. napr. aj reklamy, pozeráme, hovoríme si, že sú to blbosti, kopec vyhodených peňazí za reklamu, čím sa predraží cena, a nakoniec máme plný byt týchto vecí. spoločnosť má veľký vplyv... nie že ženy majú voľné vzťahy, ale všelikto má, treba sa viac obzerať a hľadať svoju "čiernu" ovcu. je celé stádo čiernych, ale v dnešnej modernej dobe sú porozliezané po svete, nie sú pokope ;D

Delete

Nebláznite... a vy ženy si môžete zato, že idete po prachoch, hľadáte si tyranov či neverníkov alebo FWB a potom vyplakávate po fórach :D

Je to 1:1