Možná impotencia?

Príspevok v téme: Možná impotencia?
beepME

Ahoj, mám otázočku, neviem či mi na ňu bude vedieť niekto odpovedať, ale budiž. Je nejaká šanca, že z elektronických spotrebičov ako sú počítače, telefóny atp. môžem prísť k impotencii? Denne sa často s týmito prístrojmi stretávam a bojím sa, že sa môže niečo stať. Ďakujem za korektnú odpoveď.

wreck

nemavaj to dlho na vajciskach. elektronicke pristroje produkuju velke teplo a to vajciskam neprospieva. preto su mimo tela, lebo pre spravnu funkciu potrebuju nizsiu teplotu. v najidealnejsom pripade, nemaj tam kde spis ziadnu elektroniku a spi v uplnej tme. telo sa vo vhodnych podmienkach vie dobre regenerovat. ak sa to neda, vsetko elektro daj dalej od postele. pripadne vypinaj na noc mobil. vedome a dlhodobo sa nevystavuj tesnemu kontaktu s telefonom (kratsie hovory, striedaj ucha). nemyslim, ze by ti to nieco urobilo, ale prirodzene to nie je, netreba to prehanat. zaklad je striedmost.

ak mas obavy, ze by ti nestal... hm... elektroniku pouzivam 20 rokov, z toho 16 profesionalne, a bimbasom mozem rozbijat orechy. ;)