Proteín Kompava Body fit

Príspevok v téme: Proteín Kompava Body fit
Modranko

Ahojte, mám doma tento proteín, avšak, záruka mu končí 31.01.2015. Chcem sa opýtať, že či sa môže užívať až teraz, keďže do dnešného dňa nebol ani otvorený, anilen fólia nebola otvorená, myslím si, že to by malo ovplyvniť trvácnosť. A taktiež sa chcem opýtať ako ho využívať pre čo najlepšie výdledky, a ktoré jedlo s ním môžem nahradiť ?

odpovedam

je to samozrejme tvoja vec, ale chcem ta varovat pred hlupostami sirenymi po internete. kopec sarlatanov zneuziva ludi a vnucuje im neodborne a nicim nepodlozene pseudofakty. medzi ne patria aj moderne slovicka "detox" a "odparazitovanie" ci "odkyslenie organizmu". Nic z toho sa nelieci stravou, ide o prisne medicinske postupy, ktore su prisne regulovane zvlast pre kazdeho pacienta. A prekyslenie organizmu fyzicky ani mozne nie je, to je uplny vymysel. To len tolko.

Je to tvoja vec, ak nieco take skusis, ale nie je to ziaden detox ani boj proti parazitom, je to len zmena stravy. rastlinna strava sa skvelo travi, nezatazuje, takze verim, ze sa budes citit lepsie. Aj protein sa vstrebava lahko a rychlo. Tak drzim palce. Sorry za tu poznamku vyssie, ale nemozem sa pozerat na to, kolko neodbornych hluposti sa siri.

Modranko

Ďakujem za radu. Ja plánujem nastúpiť na 2 tždňovú očistu ( od parazitov a škodlivín). Počas tohto obdobia mieniť piť iba šťavy - ovocné a zeleninové aby som mala odľahčené trávenie. Chcem vynechať tuhú stravu. Popri tom chcem behať denne 2 kilometre a robiť ľahšie cviky. Takúto metódu som už praktizovala a po jej absolvovaní som sa cítila úžasne. Na jednom fóre však odporúčali, že je dobré začať brať proteín - ako náhradu za chýbajúce bielkoviny, pretože potom veľmi začnú padať vlasy, pokazí sa pleť a bude mdlá. Pri prvej "kúre" som proteín neužívala a teraz sa mi dostal do ruky tento. Tak by ma to zaujímalo :)

odpovedam

je to suseny prasok, pochybujem, ze sa skazil. nahrad nim hlavne sacharidy. daj si ho hned rano ako prve "jedlo" dna. Zacal/a si cvicit ci ako? Praskovy protein sluzi ako doplnok k strave na budovanie svalovej hmoty, aby nevznikol bielkovinovy deficit.