Dilema medzi chlapmi

Príspevok v téme: Dilema medzi chlapmi
Levandulkape

Ahojte! Viem že pre niektorých z vás bude znieť môj problém hlúpo, ale neviem sa rozhodnúť medzi dvomi mužmi. Asi 4 mesiace dozadu som sa rozišla s priateľom ktorým som chodila 3 roky a zrazu nečakane prišiel niekto iný a hneď zaplnil to chýbajúce miesto. Cítila som sa s ním dobre, tak sme to posunuli ďalej. Mesiac dozadu som však stretla bývalého priateľa a začali sme sa stretávať ako kamaráti, neviem naňho ale zabudnúť, stále viac naňho myslím ako na terajšieho priateľa. Stále ale keď príde k lámaniu chleba tak som nerozhodná. Poraďte mi prosím! ďakujem :)

RNG

Na rozhodnutie, koho mat ako partnera do celeho zivota, tj nie len hormaony a sex, treba ist s chladnou hlavou a rozvazne.
Hormony to mnohym nedovoluju a hovoria o "laske" a vidoa cely vstah v ruzovom svetle. Porekadlo ze "velka laska je ako slamenny ohen, rychlo vzblkne ale aj rychlo po nom zostane len chladny popol"
Priatelstvo a partnerstvo zalozene na vzajomnom porozumeni a snahe jeden druhemu pomahat v zivote je ale ovela trvanlivejsie.
Lutujem tych co su toho neschopni pre individualizmus a sebectvo.

MultiLevel

Vies, ludia maju tendenciu vratit sa spat k byvalemu, lebo predsa len, spolocne roky nezahodis ani nevymazes z hlavy zo dna na den. Avsak zabudaju na jednu vec - preco vztah skoncil. Skoncil preto, lebo sa nieco stalo, nieco prestalo fungovat, nieco bolo zle a jedinym riesenim bol rozchod... No po rozchode, kedy je clovek smutny, si rad idealizuje byvaleho partnera a cely vztah. Je to take zvlastne obdobie, kedy zrazu clovek zabudne na to, preco vztah skoncil, na to zle, co sa stalo a mysli si, ze ak by sa vztah opat obnovil, bude iny....ze vsetko bude ine. Nie nebude :) Len v ojedinelych pripadoch sa stane, ze obnoveny vztah je lepsi a krajsi ako pred rozchodom.
Ja by som ti navrhla dat si pauzu. Celkovo. A byvaleho neries vobec. Ved sa nemas kam ponahlat. Dopraj sebe, i tomu novemu chalanovi aby ste za dostatocne spoznali.

tasty

neviem síce koľko máš rokov, ale skús svoje zamilované pocity dať na chvíľu bokom, a skús uvažovať racionálne, s ktorým si vieš predstaviť svoju budúcnosť, s ktorým si vieš predstaviť, že by bol vhodným otcom tvojich detí a vedel by sa seriózne o Vás postarať a byť Vám oporou?

Delete

,,Ak miluješ dvoch ľudí naraz, vyber si toho, do ktorého si sa zamilovala neskôr. Lebo ak by si naozaj milovala toho prvého, nezamilovala by si sa do druhého.,,