Wellbutrin - skúsenosti

irena55

Užívam ráno medzi 6.30-7.00 /nie na lačno, po raňajkách/. Predtým som užívala aj okolo 13.00 polku tablety - teraz už nie /v neskorších hodinách nie, lebo potom sú problémy so spánkom/. Mala som Elliceu, teraz k tomu len občas Neurol 0,25 - krabička na 2-3 mesiace. Psychické problémy aj depresiu. Snaž sa aj iným prostriedkami - relax hudba, hudba na spánok, meditácie, dlhé vychádzky resp. navštíviť psychologa.

Ninni

Ok, dakujem, tak fajn, musim sa priznat, ze som ho aj brala trochu nepravidelne. Ake si mala ,prosim ta, problemy? Depresie, uzkosti? Ci oboje?

irena55

Užívam tento liek už 4 roky a veľmi dobre znášam a cítim sa dobre. U mňa žiadne vedľajšie učinky. Už mi raz menili za iný, lebo údajne nie je dobré dlho užívať ten istý, ale vrátila som sa k Wellbetutrinu nakoľko nie som malátna a cítim sa veľmi dobre. Užívam k tomu i ja občas neurol

Ninni

Uz som ho aj vysadila, necitila som nejaku "extra zmenu", ale teraz mi posledne dni zacina byt mesiac po vysadeni trosku horsie, tak si ho opät nasadzujem. Mne sa na nom pacilo, ze nema (aspon pre mna) ziadne vedlajsie ucinky. Co sa tyka AD ako su napr. Alventa, Citalec atd., tie mi robili hrozne vedlajsie ucinky, na nevydrzanie. Pripominalo mi to ako keby som bola na zlej extaze, alebo zlom pervitine. (Bola som zavisla).
Co mam robi? Mam si opät nasadit Wellbutrin a cakat, kym mi bude lepsie? Ale kedy to bude? Kolko to trva?
A teraz este jedna otazka. Kedze Wellbutrin vraj pripomina trochu amfetamin svojou strukturou a beriem aj neurol, nehrozi mi, ze mi to bude nicit srdce? Tato kombinacia?
Pretoze uz mam srdce dost oslabene, "pokazila" som si ho kombinaciou pervitinu a benzodiazepinov, kedze obi dve veci reaguju na srdce uplne opacnym sposobom, jedno zrychluje, druhe spomaluje. Ach, neviem, co si mam o tom mysliet. A okrem toho, nie je 150mg Wellbutrinu mala davka? V USA beru väcsinou 300mg.
Dakujem vopred za odpoved(e)