Problémy

Príspevok v téme: Problémy
Jan0

Zdravím,
v poslednej dobe čo je asi pol roka sa necítim moc dobre.
Cítim sa stále bez energie, vyčerpaný a ospalý. Nemám chuť do jedla strácam rýchlo na hmotnosti (za posledný mesiac 7 kg) a mam stále problémy s infekciami močových ciest.
Doktor mi dal pri prvom vyšetrení antibiotika (už neviem aké) a poslal ma na vyšetrenie moču. Tam mi zistili zvýšené hodnoty bielych, červených krviniek a nejaké Válce ( to neviem čo to je ale ževraj to je v ladvynách) . Tak som dostal silne antibiotiká ktorých som \"zožral\" dve balenia po 20 tabliet. Válce zmizli ale biele a červene krviknky zostali stále. Teraz mam zas iné antibiotiká ale nič nepomáha. Mám poruchy spánku sústredenia a vobec mi to nemyslí. Rýchle zmeny nálad zo zlých do veľmi zlých a depresie. Keď sa škrabnem alebo porežem tak mi dlhšie tečie krv. A aj nie moc zvýšené teploty a bolesti hlavy . Vyskúšal som asi tri druhy probiotík a všelijaké vitamíny ale bez žiadnych výsledkov . Bolia ma asi všetky šľachy a svaly čo na mne ešte zostali. Tiež aj problémy s trávením a vylučovaním. Zhoršil sa mi zrak a bojím sa chodiť autom lebo mam zneskorené reakcie a neviem sa sústrediť ako som už písal. Tiež sa na mňa lepí každá choroba stále mam kašeľ asi už 3 mesiace . Neviem čo m je a pochibujem že to vie aj lekár. Nikdy som si nemyslel že v 20 rokoch budem v takomto stave.
Ak by niekto vedel poradiť tak mi napííšte prosím.
Chcem byť zas OK.
Ďakujem ;)

mascha

ráno,aj počas dňa nalačno mlgáš lyžicu napr.slnečnivoého oleja do 20 minúť,negulgovať,neprehltať potom vypláchnuť ústa vodou ...nájdeš aj na webe,olej bude nakoniec biely vodnatý a bude obsahovať škodliviny "vysaté z tr.orgánov,lymfy aj hlavy...žiaľ je to na dlhšie

mascha

môžeš mať parazity a nemusia ti to zistiť,ATB nezaberú,prekryjú problém,kým budeš chodiť po vyšeteniach,môžeš skúsiť metodu mlgania oleja,možno niečo s olejom vykašleš,škodliviny určite

Jan0

Na vyšetrení krvy som nebol ... to si mam vybaviť u obvodneho lekára??
Ale inač som sa vyšetriť dal len mi doktor vravel že to je len malý nalez v moči a dal mi antibiotiká .

Ina9

určite sa daj vyšetriť! únava, bolesti svalov a hlavy môžu byť z vyčerpania z množstva infekcií, no spolu s výrazným chudnutím a krvácavosťou môžu byť aj príznakom vážnejších ochorení

RNG

Nuz vyliec si nakazu v prinosnych dutinach kde sa nicim ustne branym neda vyhubit, len kvapkami do nosa. Odtial sa to s hlienam,i dostava znova a znova dole, na mandle, do hrdla, priedusiek pluc a dokonca aj do stredneho ucha. Odporucam kvapky roztoku citricidalu , profesional, roztok je 35 kvapiek do litra vody, co je zaroven denna davka na pitiore a pasr kvapiek z toho je aj do nosa oci aj usi.
ATB zialbohu pomahaju len na bakterie aj to nie vsetky, a ine mikroby casto dokonca podporia, najma tie, co ziju v hlienoch a z hlienov.
Niektore mikroby sa velmi ucinne zdruzuju a spolocne ochranuju proti prieniku antimikrobialnych latok, takze ich treba odmaskovat, na co odporucam NAC/acc, serrapeptazu a najma oreganovy olej, ktory nielen odmaskuva a odhlienuje, ale aj zabija rozne nakazy v hlienoch, ci uz plesne alebo kvasne infekcie rozneho druhu.