Dnes asi pridem o svoj vencek

Príspevok v téme: Dnes asi pridem o svoj vencek
adele45

Mam 20 rokov a som pannA. Mozno sa to dnes zmeni. Som sama na intraku a pride jeden kamarat. No vlastne je to taky kamarat ze sa so mnou kedysi chcel vyspat a nevyslo mu to ale ostali sme kamarati. Ja neviem ci robim dobre.
Viete on je hrozne dobry zlaty chalan a ked uz by som si mala vybrat niekohk s kym to nebudem lutovat tak jeho. Ale ja som si vzdy naivne predstavovala ze to ma byt niekto koho velmi milujete. Lenze ani jedna z mojich kamaratok to tak v skutocnosti neprezila. Mam cakat do styridsiatky kym niekoho takehostretnem?
Vsetci mi radia nech to spravim. Co myslite?

kométka

tu nejde oto zeby sa s nim nemohla vyspat ak by ho mala rada a chcela by to. Ale ona sa do toho nuti lebo kamaratky sa uz s niekym vychrapali aj bez lasky tak musi aj ona. Tu ide o ten postoj k tomu. Ona to v skutocnosti ani nechce len kvoli tlaku okolia podlieha niecomu. Neviem byt skratka sama sebou a nechava sa do toho tlacit. Ak by to citila inak tak by sa nesla radit na forum. To je problem mladych dievcat. Robia nieco co v skutocnosti ani nechcu urobit.

Michael067

No tak ja keď som mal 16 rokov jedine vtedy som cítil že som sa chcel s nejakou babou vyspať, dievča ktoré ma absolútne sexuálne priťahovalo. Nechal som to ale tak lebo som si pomyslel, veď to nie je láska ale len sexuálne myšlienky.

sewie

tvoje telo, tvoje rozhodnutie...nepozname ta a nikto netusi ako sa budes potom citit...mozno sa budes tesit ze si to zazila a budes sa tesit na dalsi raz ... a tak isto je mozne ze ti to bude strasne luto lebo si mala vysnivane nieco uplne ine...ale to ti nikto z nas nepovie ako to dopadne! ty sa poznas najlepsie...urob ako myslis...a nie ako myslia tvoja kamaratky

mojnazor2

Lolka len ty si zase ina kategoria, hovori sa tomu asexualita pripadne extremne nizke libido, ludi ako ty je menej ako 5 percent v populacii takze to tiez nemozes porovnavat s normalnymi ludmi..

Prezyvka no vymena takychto informacii je medzi dievcatami uplne bezna neviem comu sa cudujes..

Moj nazor k teme je rovnaky ako ma miska, proste netreba. z toho robit taku vedu, mat z toho vycitky a podobne, je to uplne prirodzena ludska potreba a netreba to ani demonizovat ani komplikovat nejakymi podmienkami typu az po svadbe alebo len s tym pravym a podobne... Ak sa jej kamarat paci a doveruje mu natolko ze by to s nim skusila je to uplne ciste a v poriadku..

Prezyvka055

miska89 ako vravim nejde ani o ten sex ale skor tie otazky mi pridu divne a oznamovanie a radenie sa s kamaratkami .. wtf? :D ten sex mi na tom celom pride este najnormalnejsi.

Prezyvka055

Zas to netreba prehanat ako niektori tu pisu a demonizovat ten sex, ja skor vidim problem ze sama nevies a ked nevies a pytas sa znamena ze nie si rozhodnuta a pripravene, pretoze vyrovnany a pripraveny clovek nepotrebuje v tomto radit.
Inak na zesexovani nie je nic zle.

lolka987 -> ked vam to takto vyhovuje preco nie ... ani my s priatelkou nemusime riesit takeho problemy, sexujeme skoro kazdy den ;)

miska89

píšete tu ako keby to bol hocikto z ulice a ako keby to chcel spraviť len kvôli tomu aby sa vyrovnala kamarátkam.. však jasne píše že dotyčného pozná už dlhšie, že to fyzicky potrebuje a ešte aj že práve s ním to chce skúsiť.. tak nechápem väčšine vašich komentárov. čo je na tom zlé? nežijeme v rokoch keď sexovať bolo tabu.. však nech skúsi keď chce s ním... osobne na tom nič zlé nevidím, je to normálna ľudská potreba. len sa tu hráte na neviem akých moralistov čo asi sexovali až po svadbe. a žiadny ten jediný pravý neexistuje.

lolka987

Ja zijem s priatelom už tri roky, nie sme vydati, a žijeme bez sexu :) už ked som mala 16, moji spoluziaci pozeravali porno a vselico možné, a mna to nikdy nelakalo. Sex mi prisiel divný, vtedy aj nechutny. Teraz mám 24 rokov, priatel 26 a este ked sme spolu nežili, som mu povedala, že sex nechcem ;) nic na to nepovedal, len to, že ma bude respektovat a do nicoho co nechcem ma nebude nutit :) milujeme sa, davame si to najavo bozkami, objimanim,... :)
PS, nehovorte mi, že by som to mala skusit a ze by sa mi to zapacilo :) mne je takto skvelo, mám dobru pracu, skveleho chalana a nemusím riesit taketo problémy aj ine co sa toho tyka :)