Panny v neskoršom veku

Príspevok v téme: Panny v neskoršom veku
Zuzka1111.11

Dobrý večer,

chcela by som sa spýtať, či neviete čo je pravdy na tom, že pokiaľ žena je pannou aj v neskoršom veku, tak panenská blana zhrubne, resp. zrastie. Pýtala som sa gynekologičky, tak tá povedala, že na to nieje dôvod, ale zase poznám aj prípad, kedy babe v 35r musel gynekológ prerezávať blanu, pretože už bola zrastená a prirodzeným spôsobom to nešlo. Myslíte, že dotyčná osoba, pokiaľ by mala sex v mladosti, tak by to šlo aj prirodzene?? Že je to vekom? Viem koľko si s tým vytrpela, ako týždeň sedieť nemohla, ja som tiež panna, mám priateľa a odvtedy sa bojím, pretože tiež niesom najmladšia - 28r.

Biela Kobra

Ináč, toto, čo si povedala o zrastaní blany v staršom veku, sa volá "mestský mýtus", takých blbostí koluje medzi ľuďmi viac ;-)

Biela Kobra

Nemám k buzole veľmi čo dodať. Proste každá je iná. Ak sa bojíš, že by si mohla patriť k tým s tou hrubšou blanou, skús sa sama vyšetriť pri sprchovaní. Musíš mať nakrátko ostrihané nechty a dobre umyté ruky. Alebo skús s tampónom pre mladé dievčatá (sú rôzne veľkosti, ale to už asi vieš). Neboj sa toho, raz budeš pravdepodobne aj rodiť ;-)

buzola

Zuzka kec. Ako mozes na 28 rokov takym sprostostiam verit? To mas z tych filmov, kde sa vysmievaju nesexujucim dievcatam, ze maju pavucinu v rozkroku.
A k tomu tvojmu pripadu tej 35. Kazde dievca ma inu blanu. Niektore ju nemaju vobec. Niektore ju maju hrubu, ze je nutny lekarsky zakrok a niektore ju maju tenku, ze sa same pripravia o pannestvo(ja nieco take ani neuznavam, ze pannnestvo to je len muzsky vymysel z cias doby kamennej :D) a pretrhnu si ju pri zavadzani tampona alebo masturbacii.

odpovedam

ja som pocula, ze blana moze stratit pruznost, ale to tiez neviem, ci nie je len zavadzajuca info. nie je dovod na to, aby sa zrastla. menstruacna krv by potom nemala ako ist z tela von. su baby, ktore maju silnu panensku blanu, preto niekedy podstupia inciziu hymenu. ale to su zriedkave pripady. ono to nie je taky horor, ako sa "traduje". ja ani moje kamosky sme s tym vyrazny problem pri prvom styku nemali. podla mna sa zbytocne netrap.