Riedke vlasy - strih

Príspevok v téme: Riedke vlasy - strih
eva111

Ahojte.. mám už dosť dlhé vlasy.. skoro po zadok ale nemám veľmi dobrú kvalitu vlasov.. sú také riedke.. Už by som chcela nejakú zmenu, pretože moje východisko je teraz len každodenný drdol a chcela by som viac nosiť rozpustené vlasy. Rozmýšľala som nad spostupnením aspoň tých predných vlasov a dĺžku vlasov si nechať, alebo sa ostrihať na krátko ale to sa bojím, že budem zle vyzerať keďže mám riedke vlasy. Viete mi nejako poradiť prosím?

lienka-33

Nieje riedke ako riedke,niekedy má človek iba "velke oči" o hustote vlasov,koli reklamám v televízii,kde su zarmerne ženy s extra hustými vlasmi alebo ich maju zahustene umelými priamienkami ( rovnako to robia aj v reklamách na riasy-prilepia umele).
Nepíšeš akej farby sú- svetle vyzeraju hustejšie, tmavé riedko a "mastno"..To predné zostrihanie je super,ale to si možeš urobiť aj doma, ,načesať a strihnuť.Dobré by vsak bolo naozaj ich ostrihať-aspon o polovicu,koli tomu že tvoje su preťažované tou extra dlžkou.Skus seknuť dlžku cca po "zapínanie podprsenky".
Moje vlasy su naozaj riedke, v "culíku" - gumičke :) je cop hustý ako moj tenký malíček na ruke .Ak je tvoj hustejší,kludne si daj prestrihať celú dlžku.
Na hustejší výzor používam penove tužidlo,Loreál, fialove...a prefúkam si vlasy dolu hlavou...Ale je aj fen s kefou, na polodlhe a kratšie vlasy uplne supre,vtey ti stačí učes len zalakovat.Držím palec :)

Noelani

Tak to preto uz som bolo z toho zmätena ggg ja osobne s tym sprajom som spokojna sice draha ale som s nou spokojna. ked chces nieco lacnejsie tak musis kuknut v drogerii. ani si nevies predstavit aka som stastna teraz s mojim strihom. sice kadernicke ostrihla o nieco kratsie ako som jej vravela a aj ma to dost nahnevalo vtedy ale po niekolkych dnoch preslo a naj je to ked si s kefovym fenom ( fen kde je kefa hore ) si po umyti vefuknem vlasy a ten objem a tie vlasy ako mi stoja priste sexy :D :D :D

Roko

Nad tým strihaním pouvažujem, ale asi sa predsa len pôjdem ostrihať.. chce to zmenu. A ten spray vyskúšam ďakujem :)

Noelani

ps:pouzivam aj sampony na zväcsenie objemu a co mi najviac pomohlo bol tento spray :

-odkaz odstránený-

odporucam vyskusat :)