Bolestiva hrcka pod pazuchou

Príspevok v téme: Bolestiva hrcka pod pazuchou
orchidejka

Dobry den. prosim vas existuje nieco cim by sa dalo predchadzat vzniku zapalu potnych zliaz? v poslednu dobu sa mi dost castu zapaluju potne zlazy pod pazuchami, v praci sa trosku spotim a potom to uz ide, pouzivam nivea fresh gulicku ale nemyslim si zeby to suviselo s deoderantom, pretoze ich uz dlho pouzivam a az teraz sa to prejavuje. dakujem za vase rady

Ivka 1

Skús používať deodoranty bez hliníkových solí. Bežne dostupné deodoranty obsahujú látky, ktoré zabraňujú poteniu, upchávajú potne kanáliky , telo sa nemá ako zbaviť škodlivých látok , reaguje zdurením uzlín . O škodlivosti hliníka a jeho solí nehovoriac.

Niamey

Skus zredukovat holenie v tejto oblasti. Aspon teraz v zime, kym sa to da ako-tak zakryt dlhsim rukavom a ani z hygienickeho hladiska to nie je ziaden priestupok, pretoze sa v zime clovek poti o dost menej ako v ine rocne obdobia. Moze to mat suvis aj s aplikovanim deodorantu/antiperspirantu/ tesne po holeni, ked je este pokozka podrazdena. Vyskusaj sa oholit vecer a pripravky proti poteniu a zapachu pouzi rano. Dufam, ze som pomohla. :-)