Obyčajna chripka? Či?

Príspevok v téme: Obyčajna chripka? Či?
volajmatedy

Ahojte, kašlem už 4-5 týždňov..nie je to hocijaký kašel, ale taký hnusný draždivý, začal som to riešiť až teraz, išiel som k doktorke, poslala ma RNG pluc + PND, všetko v poriadku..včera mi brala krv.. kašlem čoraz častejšie a intenzívnejšie, hlavne ked idem v noci spať.. teraz ma strašne začala bolieť hlava a prehnalo ma. Ako mam ďalej postupovať? bojím sa, že to bude niečo viac.. ďajujem za akékoľvek rady

RNG

Odporucam kvapky citricidalu do nosa, brat serrapeptazu na odhlienenie a tiez kapsule oreganoveho oleja. A nezabudat brat zmes mikrovlaknin a kvalitne probiotika.

lucia238

co je to PND ? Robili aj spirometriu, ci nemas astmu? Alergologicke vysetrenie? Krv ti brali? Imunologicke vysetrenie? Ja som toto mala pred dvoma rokmi po silnej chripke a tiez vsetko v poriadku a stale ma dusilo cele tyzdne. Na plucnom mi napriek negativnym vysledkom dali hrbu liekov a ked som si precitala letaky , tak som to slahla do kosa /na letaku akoze ratajte s tym, ze po dobrati tohto lieku budete nachylni na virozy, lebo vyrazne oslabuju imunitu , nicia cervene krvinky a to na niekolko mesiacov..akoze toto co za liek uz?/ tak som si kupila cerstvy tymian v kvetinaci a vkuse pila ten caj a za take 4 dni to preslo.