Prijímačky na strednú

Príspevok v téme: Prijímačky na strednú
llyallo

Dobrý večer, prijímacie skúšky na str. školu píšem už v marci a preto sem píšem, či tu nie je niekto kto by mi vedel pomôcť.
Mám z toho celkom stresy, pretože to je jediná škola na ktorú chcem fakt ísť a dúfam, že sa mi to teda podarí, no budem písať tzv. "talentovky". Všade na internete som hľadala nejaké príklady, čo by tam mohli byť no nič som nenašla. Nepoznáte náhodou niečo, odkiaľ by som sa mohla ako tak pripraviť? vopred ďakujem za odpovede.

lilll

Skus povedat, o aku školu ide. Ak by som Ti mohla poradiť, skús sa nakontaktovať na niekoho, kto na tej škole už je - nejaký prvák, druhák .... on Ti bude možno najlepšie vedieť poradiť čo tam bolo a ako sa aj pripravoval. Alebo sa nakontaktuj na nejaké profesora, čo už na tej škole učí a či by Ťa nepripravil - mne osobne to dosť pomohlo. A hlavne - no stress - ja som zahučala na jedných prijímačkách hlane kvoli tomu, že som si neverila :) Neboj, uvidíš dobre bude:)

_meno

Ahoj llyallo

Viera v dobro pochadza z poznania ... ze to co prajes druhym a sebe .... ma vzdy produkt :)

Tvoja radost a tvorba pre ludi vo forme odboru ktory robis a poskytujes rada je tvoj produkt.

Tvoj produkt je dobry, bojis sa zrejme svojich myslienok :) Si vsak tvorca svojich myslienok .. Teda inak povedane bojis sa seba, resp. svojej nerozhodnosti :)

Vôkol vidis zrejme vela tmy, preto sa bojis zeby v tebe bolo nekonecno sveta :) Mas pocit akoby bolo svetlo pre tmu hrozbou ... Akoby pocit ktory mas ked pomahas niekomu bolo citit ako pocit ked niekomu ublizujes :)

Zo skusenosti citis a vies ako chuti jablko .. ale bojis sa ze sa zmeni chut jablka :) :) chut jablka je vsak stale chut jablka .. ale ty sa zrejme stale bojis ze sa stale raz niekedy zmeni - svet je rovnaky stale lebo Boh je rovnaky stale ....

Rozne su len produkty ludi (zivoty :)

Na zaver trosku nadhladu a lahkosti :
Keď sa niekto smeje, nemá myšlienky. Nie je tam nijaká myseľ – a teda nie je tam nijaké utrpenie. To len myseľ trpí. Preto odsmejte svoje problémy zo sveta.
~ Papaji

Krasny vecer a vela radosti do vysnivaneho odboru llyallo :)