Uz to nezvladam, mama ma nenavidi...

Príspevok v téme: Uz to nezvladam, mama ma nenavidi...
depressedbut

Mam 15 a uz to nezvladam. Moja mama na mna neuspdqxtale krici, neviem za co. Neustale mi vsetko vycita, stale mi vravi ze som tucna a sprosta. Pritom sa ucim na jednotky, sem tam dvojky. Mala som anorexiu, tak som bola prilis chuda, teraz ked som pribrala mi stale vycita to aka som tucna, ze preco nemozwm byt taka pekna a chuda ako ostatne dievcata v mojom veku. Niesom najchudsia, mam 160 cm a 57kg, ale tucnota to este nie je. Bere mi vsetky peniaze, co dostanem od starych rodicov a od otca aby som si nemohla kupit jedlo, pretoze zamkyna vsetko jedlo v spajzi. Vraj nemam jest, ze si to nezasluzim. Rodicia su rozvedeni, toto sa deje od vtedy co ma priatela. Nenavidi ma a ja jeho tiez. Vsetko si zariadujem a vybavujem sama, stari rodicia ma tajne financuju ale prave dnes to zistila. S vysveckom ma poslala do riti a to mam len 4 dvojky. Mame aj vencek, no povedala ze mi saty nekupi dokym nebudem mat 50 kg. Kupuje mi male oblecenie a ja sa hanbim v tom chodit. Je mi to proste male, tesne. Nosim dookola jedny nohavice a zopar svetrov, ktore su mi jedine akurat. Kupuje mi to najmensie, xxs a xs. Pritom mam m a sem tam s. Neviem co mam robit. Nedokazem chudnut, lebo od stresu stale priberem, pretoze zajedam emocie. Ale to sa inak neda. Kazdy den pocuvam len nadavky ako su maly debil, kurva, stena, sprosta, hlupa... Najviac ma ranilo, ked sa ma spytala ci niesom tehotna, lebp som taka tucna a chcela mi spravit test... :((((

Agnes989

To mi je ľúto že niečo takéto musíš prežívať, tvoja matka nie je normálna. Súhlasím s babami podo mnou, skús sa porozprávať s otcom a so starými rodičmi, či nemôžeš ísť žiť k nim. Musia to vedieť druhí čo prežívaš, len tak ti môžu pomôcť. Tvoja matka má nejaké vážne problémy sama so sebou, možno má aj psychickú poruchu.

tinabrej

Bože, máš to ťažké, tiež ti radím, vyrozprávaj to všetko starým rodičom, najlepšie by bolo ak by si mohla ísť bývať k ním. Veď to je týranie dieťaťa. Ak by mi toto zrobila moja mamina asi by som utiekla z domu. Vážne mi ťa je ľúto. Prečo sa neporozpávaš aj s ňou, povedz jej že ťa veľmi trápi ako ti nadáva, že sa nespráva ako matka. A prečo nemôžeš ísť bývať k otcovi ?

[zruseny35]

Panebože...moja mama ma tiež nemusí ale neverila som ,že niekto to sem otvorene hodí,že snad sa toto nedeje aj inemu-ešte takej mladej babe.Si rozumne dievča,žiadna šialená puberťáčka čo vystrája,..Tvoja mamina si len na tebe lieči nejaký komplex.Tá moja ma nenávidí lebo aby sa mohla vtedy s mojim tatom vziať musela otehotnieť.Manželstvo jej ale nevyslo podla predstáv,hoci sa nerozviedli . Dnes je už vdova a po smrti tatka to prepuklo do nenormálnych rozmerov-proste ma viní,že nebyt mna,tak si neposerie celý život.Odišla som z domu..
Ja by som sa tiež porozprávala so starými rodičmi,možno sa s nou povyprávaju,možno im skus navrhnuť ísť bývať k nim ak sa ona nezmení.Ak by nič nezabralo,ja by som si urobila plan-skončiť skolu a odíst z domu.Možno s kamaratkou aby si sa sama nestratila vo svete..Ale to je ešte daleko,ten plán ber ako poslednu možnosť.Uplne ťa chápem,držím ti palce.

salalalalala

suhlasim s tym, aby si sa vyrozpravala starym rodicom. tvoja vaha je v uplnom poriadku, vobec tvoju choru mamu nepocuvaj!! mas moj uprimny obdiv ze napriek tomu, ako na teba tlaci si sa nepodvolila a nespadla naspat do anorexie - a nad tym ani neuvazuj, lebo si v uplnom poriadku! myslim, ze v takejto situacii by si mozno mohla poziadat, aby ta sudne zverili do starostlivosti otca/starych rodicov. tvoja mama je psychicky chora, to co predvadza fakt nie je normalne. pokus sa vybavit si aby si zila u niekoho ineho z rodiny.

tasty

vyrozprávaj to všetko starým rodičom, a povedz im aj to, že správanie vlastnej matky ti robí nemalé psychické problémy, depresie a že takto ďalej nemôžeš nevieš fungovať, nech to začnú riešiť, ak aspoň oni majú rozum, ak tvoja matka ho nemá :(