Ako to mysli?

Agnes989

Keď tomu nerozumieš tak sa spýtaj jej. Možno by s tebou aj chcela vzťah ale proste nie rýchlo vhupnúť do niečoho. Možno ťa chce najskôr dobre spoznať. A ani nepíšeš, čo chceš ty, chceš s ňou vážny vzťah alebo si len užívať kamarátstva s výhodami?

lamppa

a este k tomu na co sa pytas - nad tym sa nezamyslaj nema to zmysel, ak ju chces, povedz jej ze ju chces ale neposob pri tom zufalo.:) to co ti povedala je taky typicky zensky drist aby tebou manipulovala, mozno niekoho ma a chce ta mat v zalohe, alebo si ta chce len omotat okolo prsta.. proste nic rozumne ani laskyplne v tom nehladaj, vacsinou kazde slovo co ti v takychto budu len pokusy o manipulaciu:)

lamppa

a uplny suhlas s gamom. cim viac budes citit ze sa na nu namotavas, tym silnejsi signal by to pre teba mal byt, ze si mas najst pomimo este jednu babu. budes tak ovela viac nadvecou a usetris si kopu zbytocnych starosti ktore s tymto iracionalnym nevdacnym pohlavim suvisia:D

lamppa

keco to by bolo este v pohode, lenze ony behaju za tym prvymi typmi aj davno potom co uz su akoze "preorientovane" na tie druhe typy:D jeden ju plati a stara sa o nu, ale spavat bude s inym:D

gamm

poradim ti jednu vec. nenamotavaj sa na nu. proste neslubuj si od toho nic. tym netvrdim ze z toho nemoze nic byt, to ja neviem, ale usetris seba od pocitov sklamania a ju usetris toho ze budes dobiedzat.
a skus sa poobzerat aj po inych babach. ked existuju aj ine moznosti, nezameriavas sa len na tu jednu a beries to cele s vacsou lahkostou.

Keco12

Velmi jednoducho, ako vela bab. kym je mlada, chce si uzit s takymi tymi frajermi, co su bezstarostni, nezodpovedni, drzi, nic ich netrapi a potom, ked si chcu zalozit rodinu a usadit sa, tak hladaju zodpovednych mackov, ktori pracuju a vedia sa o zenu postarat a byt na nu mily.