Nevera + nočné

Príspevok v téme: Nevera + nočné
incorrigible

ahojte, s priateľom sme spolu 5 rokov, podviedol ma hned na začiatku, odpustila som mu, náš vzťah sa po čase zlepšil, a však mňa neopušťala myšlienka urobiť mu to, vrátiť mu to, aj som urobila a viac krat. posledny krát mi odpustil s tým že z jeho strany nie je žiadna dôvera ku mne, skratka je so mnou, ale dáva mi najavo, ničí ma tým že ma kontroluje ešte aj keď idem na wc...teraz sa vrátim k nemu, už dva roky sa drži, teda správa sa tak ako má, je pozorný, milý, úžasny v posteli, len nemam istotu či ma nepodvádza zas aj on, chodí z práce tak ako má, venuje sa mi aj keď dojde unavený z roboty, nemožem sa sťažovať... len ... naskytla sa mi možnosť zmeniť prácu kvoli vzdialenosti, aj platu. ale robia sa tam nočné. teraz ja nerozmýšľam nad ničim inym len nad t, keď budem mať celý týždeň nočne, či náš vzťah nepojde dole vodou.. či s tým nezačne znovu, či mi to zas nebude vracať s tou neverou proste, nie je to tak davno čo som ho pdoviedla, a ja o týždeň nastupujem na prve nočné... nemôžem nič hovoriť dopredu, len mam taký pocit, že týmto sa náš vzťah a všetko.. nemam dobrý pocit z tych nočných.. vlastne nemám veľký dôvod tu písať, chcela som vedieť len váš názor, samozrejme, nemožte vediet aký je akú ma povahu, napíšte nejaké názory na to.

m8

trapila ta jeho nevera, pohopila som ta asi tak, ze aby si sa s tou jeho neverou vyrovnala, podviedla si ho tiez...troska pochybujem o jeho laske ku tebe, pride mi lahostajny co sa tyka lasky, mozno len kontrolovat zenu aby sa nahodou jeho kamosi nedozvedeli, ze si mu s dakym parohy dala...tebe lehostaje to asi neni..ale u neho neviem teda..kazdopadne vztah je chory cely...bud nemaj nikoho alebo pockaj kym pride niekto, kto ta nebude chciet len vlastnit ale bude ta naozaj milovat a beude chiiet ta podviest

Biela Kobra

Počuj, dám ti možno blbú otázku: A prečo ste vy dvaja vlastne spolu? Lebo radi sa nemáte - keď sa dvaja majú radi, tak nespávajú na striedačku s druhými.

adri 168

nenadavajte jej obaja su nevyzrete osoby,vsetko ma clovek v hlave a sam sa moze rozhodnut ako bude konat.Aspon je na svete pestrost:)))

Agnes989

V tom vzťahu sa obaja len trápite, robíte si naschvály a podvádzate sa, nechápem, prečo spolu vôbec ste. Nebolo by ti lepšie bez neho?

adri 168

Boze a to kolko mate rokov?Ako male deti mi to cele pride ked ty mne tak aj ja tebe,sama si za to mozes a teraz zi cely zivot v neistote ci ta nahodou nepodvedie:)))) Ved ta dovera je nastrbena z kazdeho strany a si myslim ze ani sami v sebe nemate doveru a tym padom ste nevyzreti ludia i pre vztah.