Upchatý nos

Príspevok v téme: Upchatý nos
momo91

Dobry den surne prosim nejaku radu...Mavam pernamentne zapchaty nos ...stale som si kupovala Muconasal....pomaha mi jasna vec,lenze uz sa stala s toho trosku zavyslost ...jeden mi vydrzi 1-2 tyzdne.Urcite mi to aj dost podrazdilo nos.Snazim sa si ho uz prestat davat iba v najnutnejsich pripadoch hlavne v noci .Bez kvapiek neviem zaspat potom som cely den nervozna a podrazdena lebo sa nevyspim.Uz som skusala vselico,davat mokru utierku na radiator,dat radiator na nizsiu teplotu alebo naparovanie nad slanou vodou ...uz som fakt zufala...neviete mi nieco poradit?

momo91

Kocky dakujem za rady ...skusim to veru absolvovat...aj ked par krat som to skusala ze som si ich nedala ani v noci po dva krat ale potom zas..lebo clovek zacne byt s toho uplne nervozny ked je nevyspaty a vsetko...skusim teda vydrzat dlhsie

Agnes989

Prestaň ich brať na víkend aby si nemusela chodiť nevyspatá do práce. V piatok večer ich prestaň brať, tú noc si moc nepospíš. Ale ďalšiu noc to bude už pravdepodobne lepšie, ak by nie, tak vydržíš ešte jednu a viac to trvať určite nebude. Vlastná skúsenosť. Zbavovala som sa závislosti na kvapkách 2x, raz to trvalo jednu noc, druhý krát dve, vtedy som ich ale brala už dlhšie, pár mesiacov, tak preto.

Agnes989

V prvom rade sa musíš zbaviť závislosti na nosných kvapkách. Ja som si tým prešla tiež a tiež som bola na nich závislá. Dá sa toho zbaviť celkom jednoducho, proste ich prestaneš používať. Áno, je pravda, že prvú noc sa moc nevyspíš, lebo nebudeš môcť dýchať. Možno aj druhú noc, ak si na tom bola závislá dlhšie. Ale potom sa ti nos prečistí, sliznice odpuchnú a zase bude lepšie. S tým večne plným nosom choď k lekárke, či nemáš nejakú alergiu alebo iný zdravotný problém.

parik

prosim vas mam zapchaty nos uz asi 5 dni a stale ma vnom dačo škrabe a potom mi z toho škrabania slzia oči uz ma ide porazit ani von nemozem vist lebo by my zacali slzit oci.