Tipy, triky pre vlasy?

Príspevok v téme: Tipy, triky pre vlasy?
Chaella

Dobrý večer, chcela by som sa spýtať na nejaké rady pre slabšie, krepovite vlasy. Mam dlhe vlasy,rýchlo s ami rozštiepuju končeky su take akoby "slama" (snad sa chapeme,neviem ako to vysvetliť). Kedysi som si ich farbila ale už asi 4 roky nie a mam ich uplne odrastene.
Mate nejake skusenosti s pripravkami na vlasy, ktoré vam pomohli??

miriam123

ja odkedy pouzivam prirodnejsie produkty, tak sa mi vobec nerozdvojuju konceky. fajn je kokosovy alebo nimbovy olej - raz za tyzden premasirovat pokozku a nechat cez noc. sampony bud uplne prirodne - shikakai alebo alverde z dm (a ine), ktore neobsahuju mydlo. asi po pol roku, ked som si nechala odstrihnut stare konceky, tak sa nove takmer vobec nestiepili.

Cinnamon

Neporadím ti konkrétny prípravok, ale určite siahni po produktoch s obsahom proteínov (vygoogli si niečo o proteínoch). Tie sú vhodné najmä pre jemné vlasy, posilnia ich, dodajú lesk, a tiež pre vlasy, ktoré sú poškodené napr. častým farbením (krepovité,štiepiace končeky...). Naopak produktom s obsahom proteínov by sa mali vyhnúť (resp. nemali by to s nimi preháňať) ženy, ktoré majú silné, hrubé vlasy, kučeravé, často krepovité, suché, ale NIE POŠKODENÉ, proste tie, ktoré majú prirodzene takú štruktúru, pretože to ich vlasy urobí ešte silnejšími, proste drsnejšími...