Trapim sa

Príspevok v téme: Trapim sa
ss

ako zacat...poznam jedno dievca ktore sa mi najprv pacilo ale potom ma to preslo...tak po 3rokoch sme sa nahodou stretli v posilovni kde sme sa rozpravali a tak...stretavali sme sa tam castejsie a ja som ju zacal lubit...z jej strany to bolo tiez take...zacali sme spolu chodit von bolo mi s nou strasne fajn...chcel som jej uz povedat ze ju lubim ale nedalo mi to...raz som bol pit a napisal som jej to...vedel som ze som spravil somarinu....odpisala mi ze nie a ci mozme byt len kamarati...potom sme prestali chodit aj von viac menej a aj pisat...neskor mi ani neodpisovala a ked ano tak len malo a vacsinou par slovne odpovede...chodil som potom aj s inou ale nebolo to ono a necitil som sa tak ako s nou...momentalne som s nou uz dlho nepisal ani nic a snazil som sa na nu vela krat zabudnut ale to sa neda a aj ked som si myslel ze je to uz v pohode tak pride vecer a ked si na to spomeniem a citim ze ju velmi lubim...neraz mi vysla aj slza alebo som pre nu plakal.dievcata o mna maju zaujem a momentalne je to take ze idem s jednou vonku a zavolala ma aj do kina...zase som si myslel ze je to ok ale prisla noc a ja pre nu zase placem a citim ze ked nebudem s nou tak nebudem uz nikdy so ziadnym dievcatom...neviem co robit neviem ci vobec niekoho ma alebo co ku mne este citi ale ja ju velmi lubim a neviem co dalej...moje plany do buducna su take ze chcem vstupit do FR armady...nikto ma od toho neodhovori a nesiel by som tam len pre nu...
som uz v koncoch a vazne citim ze ona je ta prava...a najviac ma dostalo znamiemko na prste ktore ma ona tiez ale na pravej ruke na ukazovaku z lava... ja ho mam na druhej ruke s prava a niekedy ma to vecer totalne dorazi...
dufam ze ma chapete
a dakujem za nejake rady alebo komentare a tak

tinabrej

Ako napísala Agnes989, ženy to väčšinou odradí ak im príliš skoro vyznáš lásku. Mal si ísť po malých krokoch a nie hneď urobiť jeden veľký krok. A tiež ti radím, ak tie iné naozaj neľúbiš tak s nimi ani nechoď, možno sa oni trápia teraz tak ako ty. Musíš myslieť aj na nich. A jej sa moc nevtieraj to ju už totálne odradí. Počkaj nejaký čas a ak stále budeš ľúbiť len ju tak jej skús napísať či nezajdete len tak niekde vonku, ak nebude súhlasiť tak ju nechaj. Asi u nej nebudeš mať šancu. Ale ak bude súhlasiť tak sa k nej správaj ako kamarát a choď na to pomaly, neurob tú istú chybu ako pred tým. :) Držím palce. :)

Agnes989

Nemal si jej hneď vyznávať lásku keď ste spolu boli pár krát vonku, ona to tak zrejme necítila a ženy väčšinou odradí ak im príliš skoro vyznáš lásku. Mal si sa s ňou ďalej nezáväzne stretávať a nechať to pomaly plynúť. Teraz zas robíš chybu, že furt s nejakými randíš hoci ich nechceš a myslíš len na túto. Nenapadlo ťa, že ich tým zraňuješ? Prečo radšej nie si sám keď aj tak nedokážeš byť s inou. Teraz sa vzchop, ak chceš o ňu ešte zabojovať, musíš jej ukázať, že si vyrovnaný a veselý chlap, nie nejaká socka čo večer plače do vankúša. Drž si zatiaľ odstup, neignoruj ju ale správaj sa k nej ako ku kamoške, nedávaj jej najavo, že k nej niečo cítiš a že si celý rozhádzaný keď ju vidíš. Normálne s ňou hoď reč ak ju stretneš, s úsmevom na tvári a sebavedomým pohľadom. Možno po čase zase nebude mať nič proti, aby ste spolu chodili von, len sa jej nesmieš vnucovať.

miriam123

asi by si nad tym mohol rozmyslat aj racionalnejsie. preco si sa tak do nej zamiloval? iba kvoli tomu znamienku?

Nina.

Musíte sa porozprávať a nejako to buď uzavrieť, alebo nájsť nejakú spoločnú cestu. To je jedna možnosť s dvomi variantami.
Ďalšia možnosť je tá, že sa budeš snažiť ešte počkať a snáď to časom prejde. Mám pocit, akoby si ju mal trochu zidealizovanú. Nehrň sa nasilu do vzťahov, veď môžeš byť nejakú dobu aj sám. Venuj sa športu, kamarátom, záujmom. Prípadne ak chceš ísť do tej armády, tak choď - tam by si mal na ňu zabudnúť. Daj tomu ešte čas a nerieš chvíľu vzťahy.