Podvadza ma?

Príspevok v téme: Podvadza ma?
karin332

Bola som s priatelom na nakupoch a stretol tam svoju kolegynu, ale nebolo by to nic keby sa nezacal brutalne cervenat. Trosku sa zhovarali ani nas nepredstavil a na otazku preco sa tak cervena ked je to len kamoska mi povedal, ze od horucavi ale neverim ze spolu s jeho kasmoskou zmizla a horucava aj cerven v jeho tvari. Myslite, ze ma podvazda alebo preco sa zacne muz pred zenou cervenat? Ked tvrdi, ze s nou nic nema ze je to len kolegyna a kamoska?

katkakačka99

Počuj Žužova to tu presne vystihla:

"jedno je isté ,čisté svedomie pri nej určite nemal, či už ťa snou podviedol alebos a mu iba páči a hanbil sa pri nej :o) 100% odpove´d ti dá jedine on alebo ona "

Ak chceš istotu bud sa spýtaj - čo asi ti pravdu a pokoj neprinesie alebo po babsky , daj si to vyveštiť. Najdi dobrú jasnovidku alebo kartárku a ..
Ak nepoznáš nikoho , ja chodím k mužovi Jozef 0905435408 alebo k žene Mária 0907 815 561 podla toho ako sa cítim . No priznávam že v poslednom čase my lepšie sedí Jozef.
Držím palec a daj vedieť ako si to vyriešila.

m8

nech brouka zit..tebe sa tiez niekto moze pacit... a ked ta podvadza, neboj, loz ma kratke nohy, za cas na to prijdes. nechvi priatela vlastnit a daj mu pokoj s vycitkami mozno len ty si videla co si videit chcela nechaj ho tak..a mozno ozaj nieco..co s tym spravis ked sa priznat nechce...len sa neponizuj..hlava hore dychaj vykasli sa na to. tyras tym seba aj frajera a este k tomu ta to aj ponizuje

karin332

Rozpravala som sa s nim o tom a dusuje sa, ze on s nou nic nema...nechapem tomu lebo hanblivy nie je zeby sa cervenal a pri ziadnej inej sa doteraz necervenal co sme stretli iba pri nej..mam si mysliet, ze je nieco viac mezdi nimi? Neskutocne ma to boli :( pripadala som si tam s nim cervenym ako idiot. Vsak to musela aj ona vidiet, ze je bordo.

tinabrej

Možno s ňou naozaj nič nemá, ale priťahuje ho ako to tu už napísali. Každopádne aj ja sa červenám keď stretnem nejakého pekného chalana ale nejde o nič len o to že sa mi páči. Ale mám priatela ktorého milujem a nepodviedla by som ho. Možno to tak je aj v jeho prípade. Skús sa s ním o tom normálne porozprávať, nech ti povie pravdu, bude to tak lepšie pre oboch a on nebude v sebe musieť dusiť čo s ňou má. :D :)

ggggggaaaaaa

Napisem opacnu situaciu. Ked som bola s priatelom von, tak sa mi pozdravil jeden chalan, kamarat s ktorym som par krat cestovala, nikdy sa mi vsak nepacil, skor nepritazlivy je, a pre mna nesympaticky. Ale az som citila, ako sa cervenam, to teplo. A dovod? Vzdy, ked nejakeho kamosa s drahym stretnem, nasleduje spovedanie- kto to bol, s kadial ho poznas atd. Uz dopredu z tych otazok som citila stres. A tak som ocervenela. A este sa ma drahy viac vypytoval. To kto bol, ze si ocervenela? Co si s nim mala? Nikdy som mojho priatela nepodviedla. Vysvetlila som priatelovi ako mi je vzdy trapne, ked ma tak spoveda, ze ma to stresuje. Od vtedy sa uz necervenam, lebo priatel sa uz len zbezne spyta kto to bol, bez spovedania.

Agnes989

No čisté svedomie naozaj mať nebude, buď ťa naozaj podvádza, alebo by ju min. chcel. Asi nebude dobrý herec.

karin332

Hada sa somnou preto strasne a dusuje sa ze sa mu ta zena nepaci a ze s nou nic nema ale preco sa cervenal? ale hrozne a doteraz ked sme stretli nejaku jeho kamosku tak to nebolo...hm aj ja si zacinam mysliet, ze asi ciste svedomie nema :(

[zruseny35]

Ze si žiarlivá?Tak on čiste svedomie mat asi nebude.Mna vzdy priatel predstavil kazdemu človeku ktoreho on poznal lebo je to slušné a preto lebo chcel aby som poznala kto patrí do jeho sveta..A ked sme stretli niekoho opät a nepametala som sa, tak mi len pripomenul kto to bol aj s menom.

Žužova

jedno je isté ,čisté svedomie pri nej určite nemal, či už ťa snou podviedol alebos a mu iba páči a hanbil sa pri nej :o) 100% odpove´d ti dá jedine on alebo ona

dela

neplas sa

ja sa cervenam aj ked sa mi len niekto paci strasne, ale nezacala by som si s tym clovekom, lebo uz som zadana napr.