Pichanie vo vaječníku. Môže to byť niečo vážne?

Príspevok v téme: Pichanie vo vaječníku. Môže to byť niečo vážne?
hazelka

Veľmi vás prosím o pomoc. Mám 16 rokov a posledné dni som prekonala zápal močových ciest, dnes som bola na kontrole, krv v moči nebola. Avšak poobede ma začalo bodavo a ostro pichať pri pravom vaječníku, po vymočení tam boli kúsky niečoho podobného ako malé krvavé bodky. Pred týždňom som mala petting bez pohlavného styku,len raz ho domňa zasunul, počas menštruácie. Dnešným dňom mi začina ovulacia. Chcem sa opýtať:
1. či je šanca byť tehotná
2. či je to sposobene ešte tym zapalom močovych ciest
3. či stým máte niekto skusenosť.

Ďakujem za každu radu :(

hazelka

Ďakujem ti, Kvety zla. Zapal močovych ciest som dostala až potom, asi v kombinacii tej sexualnej aktivity plus som sa podchladila... Dakujem za rady, hned som kludnejsia :) ak tebe dakujem Agnes989

Kvety zla

najskor je to ovulacia. niekedy moze ovulacia fyzicky pichat, dokonca sa moze objavit aj trocha krvi.
sanca byt tehotna je absolutne minimalna, nie vsak uplne vylucena (vzdy ked dojde k pohlavnemu styku, hoc len "raz zasunul", moze dojst k otehotneniu, ak sa na partnerovom penise/v mocovej trubici nachadzali spermie, t.j. niekedy predtym ejakuloval a medzitym sa nevymocil). avsak za danych okolnosti je to velmi, velmi male riziko.
zapal mocovych ciest si mala predtym alebo potom ako si mala sex/petting? pretoze ak si uz vedela ze mas zapal a aj tak si mala sex, tak je to blbe a mozes si akurat sposobit komplikacie.
avsak tvoj zapal mocovych ciest mohol byt aj sposobeny tvojou sexualnou aktivitou. rada do buducna - po sexe sa vymocit, a partner nech si umyva ruky.

Agnes989

Môže to byť spôsobené aj tým, že si dostala ovuláciu, väčšina žien ju síce ani nezaregistruje, ale niektoré majú pri nej mierne bolesti a špinenie.