Praca depresia

Príspevok v téme: Praca depresia
ja123

caute.Mam problemy z psychykou - depresie,rozne fobie ako socialna a tak.Uz rok nepracujem a hrozne ma to trapi a zoziera ze ja sedim doma poctate ani nikde nechodim a moja mama chodi do prace aj ked nie do nejakej kde sa narobi ale predsa chodi.Ma to niekto take ako ja ? velmi ma to trapi ze jej nedokazem pomoct financne povedal som jej ze ked to bude lepsie a dokazem chodit normalne medzi ludi tak zacnem pracovat.Pocas dna sa citim uplne hrozne a to kvoli aj tomu ze nepracujem.Ked som naposledy chcel ist do prace tak som tam skoro odpadol, jednoducho m ito teraz nejde. som stoho sklamany ze som taky aky som mam 23 rokov a nedokazem ani pracovat.vdaka za vypocutie

Lulu2011

aj ja to tak mama, len s tým rozdielom, ze aj ked mi je na odpadnutie chodim, sem tam 1-2 x rocne PN sz vyceprania, liecis sa nejak? treba to proste prekonat, doma ti len horsie bude, ver mi

ja123

dela : aj nad tym som premyslal ale tak neviem co a urcite nechcem ostat cely zivot doma raz som sa z toho dostal tak sa dostanem aj druhy krat.No ale je to take neprijemne ked mama ide rano do roboty a ja si idem este lahnut.Neviem co take by sa z domu dalo robit

Ntjrat

Ja som zas prefikana psychologicka a vymyslam temy na zaklade predpokladanych zistenych informacii.Hladaj si pracu kde sa nevyaduje byt spolocenskym kde pracujes sama je to tazke lebo vacsina zamestnani je s ludmi medzi nimi.

dela

Pocuj, a nechces sa zamerat na nejake profesie, ktore sa mozu vykonavat z domu? Zacni vyrabat naramky, alebo sa skus ucit ako sa robi web dizajn alebo zacni piect kolace, do nejakej kaviarne, ktoru mate poblizku... skus o tom takto premyslat, ze mozno proste sa nemusis trapit a ani nemusis chodit mezi ludi, ked ti to nerobi dobre:)

Je jasne, ze natom hned nezacnes zarabat a niektorym veciam sa treba aj dlho venovat... ale 1. Aspon nebudes mysliet na vsetky tie zle veci 2. A nieco do rozpoctu urcite prispejes:)

zewa

No boze. Tak to teraz nejde. Bud nadalej zodpovedny voci svojej chorobe a liec sa. Zvaz mozno hospitalizaciu na cas, aby ti nastavili lieky. Pripadne ak ziadny pokrok nebudes dlhsie vidiet, skus zmenit lekara.

ja123

momentalne som 1 rok na liekoch Alventa,Mirzaten,ripsen.Chodim ku psychyatricke bol som aj na terapiach je to lepsie ako kedysi ale stale to nieje ono.Doma sa snazim robit co sa da.Neboj nelezim a necakam kym to prejde .Uz som si tym raz presiel ked som mal 17 rokov vtedy som do cca 20 rokov bol tiez na liekoch ale teraz to je o cosi horsie.

Noelani

23 r a tak zle na tom? Vieš čo ti poviem? Môj muž má 45 r trpí depresiou, strachom a panickými atackami a to už viac ako 3 r a pred rokom ku tomu došla aj copd II ! Rád by išiel pracovať ale nemôže a povedz že mi aká či ktorá firma ho zobere v tom jeho zdravotnom stave? Nuž berie lieky proti chorobám a navštevuje psychologičku a robí všetko preto aby mu bolo lepšie. Čo robíš ty aby ti bolo lepšie? Bol si ty s tým u doktora? Liečiš sa? Robíš niečo aby ti bolo lepšie alebo ležíš celý deň v posteli?