Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?

Príspevok v téme: Priatel na mna dvihol ruku.. ostat alebo odist?
fragolina29

Co by ste spravili vy?
Boli sme pohadany par dni..prisiel domov rano opol 7 tak som mu zacala nadavat kde bol..a dala mu slabsiu facku ked pozeral tv..(nikdy predtym odomna nedostal ale on sa pomne rukami zahnal uz viackrat...ale.nevlepil mi)
Potom sa postavil a vratil mi to..ale nie 1 slabsou..ale zacal ma tlct po hlave a dost silno..viackrat za sebou..neboli to normalne facky po lici..skoncila som.na zemi..ostala som sokovana...mame spolu dieta..planoval svadbu teraz v marci..ale ja si niesom ista ci si chcem takeho cloveka zobrat..co bude robit po svadbe ked uz teraz sa zahana rukami pomne a uz mi aj strelil?:-//

MultiLevel

Pytas sa, ktory uboziak zdvihne na zenu ruku? Mozno taky, ktory dostane od zeny facku ako prvy....Absolutne sa nezastavam tych, co doma mlatia bezdovodne svoje zeny. Ale v tomto pripade to s tym moc nema spolocne. Tu facku si mu dala ako prva ty. A totalne nepravom. To nie je tvoje dieta, aby si si mohla dovolit na neho zjapat a fackat ho! Ani len k dietatu by si sa tak spravat nemala, nieto este k svojmu muzovi! To kde si videla? Ak urobil nieco, co sa ti nepacilo,mala si to rozdychat, sadnut si k nemu a s kludom sa s nim porozpravat, nie ho zacat fackat ako nejakeho fagana. To, ze ti to on vratil a urcite omnoho vacsou silou nie je spravne. Ale rovnako nebolo spravne to, co si si ty dovolila k nemu....
Ak mate nejaky problem, KOMUNIKUJTE o nom. Asertivne (nemylit si to slovo so slovom agresivita), co najviac v pokoji, bez zbytocnych scen, emocii, zjapania a najma bez faciek. Ked to nedokazete, rieste to spolu s odbornikom (psycholog, manzelska poradna)

lucia161

no ja by som si takého človeka nebrala..vyzerá to že má nejaké komplexy a možno pred tebou aj niečo tají..odíď od neho..lepšie ti bude samej ako žiť s niekým kto si ťa neváži a nerobí mu problém surovo ťa zbiť..aký je to človek?? bezcitný a nevyrovnaný od takého ruky preč.

Kajuš:)

Hmm,vieš čo.. Poviem ti to takto,moja mamina neodišla od mojho otca,keď na ňu zdvihol ruku. Potom si ale dovoloval stále viac a viac,ak nechceš aby sa tvoje dieťa pozeralo nato ako Ťa tvoj priateľ surovo mláti,tak utekaj!Alebo nebodaj aby na dieťa zdvihol ruku :(Never mu,že sa zmení.

doubledog

lienocka

a vztah je nieco, co sa len tak jedneho dna objavi, nieco ako sneh?

alebo je vztah výsledkom dlhodobého spravania sa?

jej vztah nie je zly z nejakých vonkajsich pricin. ona si ho taky vytvorila a udrzuje ho.

[zruseny35]

flegma..pretri si ty očká,ona sa nesťažuje,ona sa bojí !
Načo si sem ty chodíš pretriasať svoje nervy?

doubledog

jasne, lienocka, pozname take nazory

zena ma vzdy pravdu, zena si moze hocikedy spravit dieta s debilom, nechat sa nim nicit.
ale nikto nema pravo jej na to nic povedat, pretoze ona chuderka je matka a ZA NIC NIKDY NEMOZE.
ZA VSETKO ZLE MOZE NIEKTO DRUHY.

nemali by sme sa jej nahodou zlozit na nove auto ci nejaky novy bytik by sa mozno zisiel?