Zuby - veľké horné jednotky

Príspevok v téme: Zuby - veľké horné jednotky
Rosie145

Baby, ženy, chalani, chlapi :-)
Vždy som mala strašné depky kvôli svojmu úsmevu ( asi cca pred rokom to pominulo ). Mám veľké horné jednotky, a aj keď mi všetci vravia že mám krásny úsmev ( to lebo som večný optimista ;) ) akosi ma to občas napadne. Mali ste tu niekto rovnaký problém so zúbkami? Mali ste niekedy z toho depky? Je to vec ktorú zmeniť neviem, máme to v rodine, dedí sa to ako bonusový darček:-) Zaujímalo by ma aké ste mali skúsenosti. :-)

Rosie145

Priateľ mi tvrdí že som zlatá a keď som si chcela zas dať strojček,spýtal sa ma že načo... a mám to takto od detstva čiže je to zrejme vrodené. Ale smejem sa škerííím sa ako sa len dá, baby, nehanbite sa za svoj úsmev, hlavne že sme zdravé :-)Aspoň sme jedinečné!

blacklady

ja mam a nepacia sa mi..nie su to take typicke pekne obdlznikove zuby, lebo take a vacsie su pekne.., ale ja ich mam ako take kocky...k tomu hned jeden dalsi zub mam krivy a je to skrarede..hanbim sa za svoje zuby a nerada ich ukazujem..mozno aj preto mi ludia vravia ze sa malo smejem

Michaela987

Ja som mala rovnaký problém, tiež som nosila strojček, aj fixný, aj vykladací, nepomohlo :) Ak je to vrodená vada, vždy sa to po čase vráti na pôvodné miesto :-/ Čo sa mňa týka, upraviť sa to už asi nedá, no dlhšie už rozmýšľam nad bielením zubov, nejak to vykompenzovať aspoň :) Na DentalPlus som počula veľmi dobré referencie, skús pozrieť stránku, možno Ťa zaujme. Ja to asi tiež vyskúšam :)
www.dentalplus.sk