Necitil sa "uplne stastny"

Príspevok v téme: Necitil sa "uplne stastny"
machanovnik

Ahojte.. Píšem na takéto fórum prvý krát..vôbec neviem kde začať :D ale tak no..chodili sme spolu 8 mesiacov..ja mám 19 a aj on 19 .. Na zaciatku všetko super, len moje správanie ešte nebolo dosť do vztahu a veľa krát som sa oduvala a hnevala kvôli veciam co som chcela aby urobil a neurobil..v 4 mesiaci sa somnou kvôli tomu rozišiel asi na 24 hodín..povedala som mu že to zmenim a aj som zmenila no uprostred toho mi povedal že už necíti to čo predtým, ze ma lubi ale nie tak ako pred týmto incidentom..povedala som si okej nezahodim najlepšieho chlapca vo svojom živote a budem bojovať..od tej hádky bol nas vzťah super..hádali sme sa možno raz za dva týždne..bolo tam veľa veci ktore by som najradšej vzala späť, ale kaslat na to..ide o to, že pred týždňom sme sa rozišli kvôli predstave našej spoločnej budúcnosti..ja som si predstavovala spoločné bývanie po 2-3 rokoch a on "budeme sa milovať a keď príde ten správny čas sa k sebe nastahujeme " síce krásna odpoveď ale nie dostacujuca..a potom mi písal že keď je somnou je úplne šťastný, ale keď sme ve z se a je to už iné..o pár minút neskôr že on sa vlastne necíti 'úplne šťastný' tak sme si dali koniec samozrejme ešte som sa to pokúsila s ním vydiskutovať z oči do oči..no nepohlo to s nim povedal že "on vie že to asi bude ľutovať,že dúfa že raz si k sebe ešte nájdeme cestu, ale ze takto to bude správne, potrebuje nájsť v sebe šťastie" vyspali sme sa spolu, dali si pusu na rozlúčku..večer mi ešte písal že ďakuje za krásnu fotku (zbalila som mu jeho veci co tu mal a dala som mu ju tam) a o hodinu neskôr "ty asi spinkas, tak dobrú noc :) .. Potom sme si ešte aj na druhy deň písali niečo..Mam pocit ako keby si to potrebuje sám vyjasniť, ale len dúfam že mu to nebude dlho trvať..tak som povedala jeho kamoske..dosť dobrej, nech sa s nim o tom trošku porozprava..samozrejme milo a do ničoho nech ho netlačí..myslíte že je to správne?samozrejme nie hneď po rozchode ale až za také dva týždne... Chyba mi a ľúbim ho..ale mám pocit ako by potreboval dôjsť na to o co prišiel..alebo len trošku postrcit

Prezyvka055

Meggie911 ako by mi slova zobrala z jazyka tak niet k tomu co dodat :D.
BTW ten tvoj "chlap" mi pride trochu taky emoid :D Chlap ktori nevie poriadne co chce a nevyjadruje sa jasne ani neviem ci sa da nazvat chlapom.

Meggie911

ten sex na rozlucku ma pobavil najviac :D ste mladi, pojaseni, rozchadzate sa na 24 hodin po 4 mesiacoch, neviete co chcete, nevazite si jeden druheho, jeden den sa lubite, za hodinu zas az tak nie..prepac, ale o tomto laska a skutocny vztah nie je..na to treba prist nielen skusenostami, ale dozriet aj vekom..

moja rada pre teba..hlavne sa pred nim neponizuj strategickym vysielanim kamosiek, co maju za teba akoze nenapadne orodovat..ved mas predsa svoju hodnotu, hrdost..kopol ta do zadku, ty si mu este na rozlucku s prepacenim roztiahla nohy..tak s tym prestan a vaz si samu seba..a hej, mozno sa vrati, ked mu zacne chybat sex a dovtedy nenajde nejaku dobrovolnicku..vtedy sa s najvacsou pravdepodobnostou vrati k tebe

lucia161

podľa mňa by si sa mu nemala vtierať..nechaj ho nech sa sám rozhodne.ak ťa má skutočne rád, určite sa ozve, neboj sa :)

machanovnik

Tak ako ja som tento problém nemala..len málo chodil ku mne spávať. To mi vadilo trochu..ale potom som mu dala priestor a inicioval to sám :) daj jej priestor aj ty :)

adam729

Mam to podobne... sme spolu stastni pol roka, ale mam pocit akoby som ju obtazoval, nutil stretavat sa. Akoby sa jej nechcelo travit cas so mnou. Pri tom obcas zajde pokecat s ex ale hovori ze k nemu sa nikdy nechce vratit.