Pokarhanie riaditeľom školy

Príspevok v téme: Pokarhanie riaditeľom školy
Nataliana

Boli sme na školskom výlete a ked sme mali rozchod tak ja som isla s priateľom na aute inde a kvôli kalamitám som prišla o 20 minút neskôr ako sme sa mali stretnúť...učiteľka samozrejme urobila veľké halóó a chcela mi dať dvojku zo správania... dnes mi povedala že mi da \"iba\" riaditeľské že s dvojkou sa jej nechce doťahovať ..v autobuse ma ešte učiteľky poohovárali ked som tam nebola, že kto sa bude o decko starať za 9 mesiacov čo si určite nemohli dovoliť.... som druháčka na SŠ a chcem sa spýtať čo vlastne riaditeľské pokarhanie obnáša?

embryo

Nataliana: s poharhaniami mam bohate skusenosti... za mojich cias sa davalo podpisovat rodicom na ZRPS, to bol cele :-)

0vecka

inaq neviem co si cakala ze ta pochvali? jasne ze ta musi zdrbat ak by to nespravila tka nabuduce tam bude stat jak krava sama...

tasty

načo by si im to hovorila? lebo to oni za teba berú zodpovednosť počas výletu!!! vieš, čo to pre učiteľku znamená, tá zodpovednosť za Teba, za všetkých študentov?

Nataliana

ale prosím vás... rodičia o tom vedeli a na čo to hovoriť učitelkám ked viem aké su arogantné ? toto je také "hrozné" len preto ze som to ja ;) ale ked sme boli na lyziarskom tyzden sami co sme videli ucitelov pondelok a piatok a nezaujimalo ich ci vobec zijeme tak to bolo v pohode..nepotrebujem pocuvat piskovanie ..pytala som sa na nieco a nie aby ste mu to hovorili do "duse"

mate59

Neviem ako by si sa ty cítila v koži učiteľky, ktorá má za teba na výlete úplnú zodpovednosť,keby sa ti niečo stalo.A čo by jej povedali tvoji rodičia.Buď rada, že si obišla iba s pokarhaním.A na tejto svojej chybe sa pouč.

tasty

no nečudujem sa učiteľke, že to spravila, zaslúžila si si to

učitelia sú zodpovedný za študentov,,, neviem ako si si mohla vôbec dovoliť odísť zo školského výletu autom niekam inam, čo keby sa ti niečo stalo? učitelia vedeli, že si odišla vôbec s autom? vedeli, že kde sa nachádzaš?

neviem čo obnáša také pokarhanie, ale maximálne by si sa z toho mala poučiť, uvedomiť sa