Problémy so žalúdkom a črevami

Príspevok v téme: Problémy so žalúdkom a črevami
Michal876

Ahojte, približne 2 mesiace mávam problémy so žalúdkom a črevami. Všetko to začalo v deň keď ma bolela hlava a ja som si dal ibalgin po jedle. O pol hodiny ma nafuklo a asi po hodine to prešlo, no odvtedy mávam častejšie bolesti v žalúdku, nadmerné grganie, nafukovanie, pocit plnosti a netravenia. To grganie sa mi zdá ale prešlo. Aj taký zvláštny pocit že čreva nepracujú správne, obcas slabo pichne niekde v bruchu ale raz napravo potom nalavo a nedokážem teda povedať kde presne je toho príčina. Myslim že pri strese sa to zhoršuje. Niekedy sa najem a ostane mi ťažko, no keď si dám to isté jedlo na druhy deň a dokonca viac tak nič. Týždeň vyzeralo byť už všetko ok ale vratilo sa to. V noci žiadne problémy nemavam. Stolicu kontrolujem pravidelne a vyzerá ok, žiadna krv ani raz. Hnačku som mal pred týždňom 2x ale inak nič aj to možno z jedla. Nemyslím že problémy majú súvis priamo s nejakým jedlom. Mám 22 rokov, fajčiar a alkohol skoro vôbec nepijem, max tak 1 pivo za mesiac. Prácu mám sedavú. Čo sa tyka toho ibalginu tak ten si dám tak raz za pol roka keď boli hlava. Neviem či to ma niečo s tým liekom ale keď som pozrel vedľajšie účinky lieku, tak by to môže byť aj tým. V minulosti som nemal žiadne problémy s trávením, akurát keď chodievam spat tak mi často skvrka v bruchu. Prosím,viete poradiť, čo by to tak mohlo byť? Posledné dni to nieje tak zle ale stale cítim že to nieje úplne ok.

RNG

Dnes obieha svet viacero virusov, co sposobuju "zaludocne chripky" Telo ich obvykle potlaci za par dni, tj zda sa ze su neskodne,. ale za ten cas stacie znicit hromadu parietalnycy buniek v zaludku, tj tych co vyrabaju kyseliny. A casto napadnu aj creva a vyrobu enzymov.
Takze ma clovek z jedneho dna na druhy znicene travwenie, co postihne aj crevnu probioticku floru.
Nuz co ti telo nevyrobi v dostatku sa da doplnit, kyseliny vo forme napr Betain HCl with Pepsin, a nedostatok nasich pankreatickych enzymom doplnkom pancreatin-u
Tu hovorim z vlastnych skusenosti, ja som mal minuly rok 2 krat taku "chripku" a ak ked som ju dokazal potlacit doplnkami za 2 dni, predsa mi doslova odpilili vyrobu kyselin a musim brat doplnok s kazdym jedlom, inac mam vazne problemy.

tasty

Ako môžeš niekomu povedať, teda TVRDIŤ, že VŠETKO NASVEDČUJE TOMU že má žalúdočné vredy z toho, že popísal, že pár mesiacov je mu na žalúdok a črevá ťažko a netrávi mu ako má?
Ty máš doma nejaký telepatický endoskop?
A áno ľudia si robia o TEBE obraz podľa toho ako senzačne prispievaš príspevky :) len nech si to každý prečíta, teším sa

[zruseny35]

tasty... a ty si mal v živote nejake žaludočne vredy,ked to tak dobre vieš posudiť?
Vidím,že všetkým vo fore vieš "geniálne poradiť" bez toho aby s tebou vobec niekto niekde aj suhlasil

tasty

preboha nemáš žiadne žalúdočné vredy, nepočúvaj hlúposti!!! môže byť, že máš len narušenú flóru v žalúdku a aj v črevách, alebo je to dôsledkom nejakého vírusu, kúp si probiotiká každopádne, uškodiť ti neuškodia, a preventívne choď sa dať vyšetriť ku gastroenterologovi

[zruseny35]

ahoj....
Asi si z tých,čo zistili ,že Ibalgin naozaj narušuje vnutro žaludka.Všetky problemy čo maš nasvedčuju "žaludočnemu vredu" a silnej žaludočnej kyseline .
ja by som išla s tým ku gastorenterologovi,lebo z neliečených vredov , ktoré tá zvýšená kyselina ešte aj "rozorvávava aby začali krvácať" si možeš vyčkať akurat tak na rakovinu.
Na kyselinu nesmieš sladke ani kysle-absolutne nič kysle..
Na nervozitu je harmanček spolu s medovkou ..
Na ten žaludok aj črevá skus čaj z rebríčka-je velmi dobry dokonca aj na vredy.Za polievkovu lyžicu kopcom do 1,5dcl hrnčeka ,zaliať na 1-2 min.piť horuce-ako zensieš,nalačno a večer pred spaníma hocikedy medzitým .Nesladiť!Neovplyvnuje lieky a možes ho piť "ako medicínku pre telo"-nikdy nevieš čo všetko ti ešte v tele "uprace"
www.moje-pravdy.cz (ibalgin)