Co so mnou je?

Príspevok v téme: Co so mnou je?
dadadada0000

Ahoj,
vcera mi zacalo byt dost blbo. Bolela ma hlava,palilo v hrudniku,chvilu mi bola zima a chvilu teplo,bolel ma chrbat, teda krize, v rukach som mavala casto taky lamavy pocit. Dnes ma boli hrdlo,hlava (niekedy sa mi aj dost kruti), teplotu mam 39,0 a teraz pred chvilou som si fukala nos a som vyfukala kusok krvi. A niekedy aj kaslem (vcera skor tak sucho ale dnes sa mi aj pusatju hlieny).
Co mi moze byt? Je vikend a lekarla nerobi a na pohotovost ist velmi nechcem,tam by mi dali prve antibiotika co im pridu a cau pa.
Dakujem za odpovede

dadadada0000

Áno, už som začala vykašliavať. Ja mávam väčšinou zápaly priedušiek a dýchacích ciest atď a ide to na mňa pomaly, tak ma toto prekvapilo. Zatiaľ sa mi nestalo pri chorobe, aby sa mi točila hlava a vyfúkala som krv.

chrípka

Chrípka zvykne prísť rýchlo a nečakane. Napr. poobede sa cítiš fit v pohode a večer máš zimnicu, horúčku, bolí ťa "celý človek" a máš pocit akoby ťa prešiel parný valec.

chrípka

Chrípka.Presne tak, máme teraz chrípkovú epidémiu, treba dodržiavať ---4T--- Ticho, Teplo, Tekutiny a Tíšenie bolesti. Čajíky - napr. lipový, bazový, šípkový, kamilkový. Keď vykašliavaš hlieny, to je dobre, telo sa zbavuje infekcie.