Zacarovany kruh

Príspevok v téme: Zacarovany kruh
cvoky

caute,

neviem sa donutit zmenit robotu ktora ma nebavi. Chodia stale rovnaki ludia a v tych istych casoch s par obmenami. Teda som pozvany na assesmentovy pohovor na miesto ktore ani nechcem. Idem tam aby som urobil mozno nejaky krok. Znamy mi raz hovoril ze vraj sa neviem predat. Ok, dalsi mi vravel ze asi si nemal viziu comu sa venovat. No jo, najdlhsie sa venujem asi fotke. Naplno ma nezivi. To je fakt.

Stratil som asi nit co dalej v pracovnom zivote. 4 roky si vlastne dotujem zivot lebo ma malo platia. 12 hod mi lezie na mozog a aj tak vypinam o 18:00. Cely som aj tak vypnuty a celych 12 hod som v robote sam bez kolegyne alebo kolegu.

nejake nakopance ludia ?

cvoky

lienocka, vdaka za par viet

uvedomujem si ze potrebujem a chcem s niekym spolupracovat spolocne sa dopracovat s niecim do uspesneho konca. Uz som si overil ze mi stereotypna robota nesedi, to viem ze nie, moze to na cas na kratky cas niekomu pomoct mne nie v tejto faze. Pomaly sa dopracovavam co by mi pomohlo sa chytit.

Vcera som si v kine uvedomil co mi chyba a vratil sa mi pozitivny zazitok. Chcel by som si zajazdit freeride na lyziach na neupravenom kopci. Neskutocny zazitok to je.

[zruseny35]

cvoky....skus si urobiť nejaký kurz,toho čo by ťa bavilo-ked aj vodičák na bager.Kamoska sa nasla ako vodička v MHD-čke.Vieš kolkí sa odvtedy tešia do práce ? :)
A asi by som najprv chodila po tých konkurzoch a ked mi život niečo priveje ,kde ti naozaj daju "termin nastupu",tak by som opustila svoje miesto.Byt nezamenstnany chlapa zloží.
A po tretie ,mam taký napad-vypadni z toho divneho kolotoča niekde do fabriky ,(su aj lahšie práce-balenie čipových kariet,alebo niečo pre ženy..) a tam jednoducho "vypneš" a časom dojdeš na to,čo so životom dalej.Je to také "resetko".

_meno

Ahoj cvoky

Ja mam pracu podobnu ako ty bez sefa aj bez zamestnancov.

Učíte sa myslieť a ani si nevšimnete že sa učíte myslieť.
Preto je toľko ľudí zmätených, lebo si neuvedomujú že sa učili myslieť určitým spôsobom.
Tvoríme ho nevedomým spôsobom a potom máme nekonečno dôkazov že svet je zlý.

mozem Vam tu 26 minut pisat, alebo si mozte vy pozriet 26 minut co je uz napisane :)

ak sa ho rozhodnete pozriet, pozrite si ho sekundu po sekunde :)

video.aktualne.cz

Vela stastia, radosti a usmevu cvoky :)