Vazenie u lekarky

Príspevok v téme: Vazenie u lekarky
Nutella

Caute, pls ani mi nepiste vsetky tie keci, ze nemozem klamat a treba normalne pribrat atd... Idem na kontrolu ku lekarke zajtra na vazenie a hrozi mi uz hospitalizacia, teda vlastne ma posle do nemocnice ak som nepribrala (mam anorexiu). A ja som teda nepribrala, aj ked jem viac, ale to je jedno teraz. Co mozem urobit okrem pitia vody, aby som mala na vahe viac? Nejake dostupne improvizovane zavazia? Hocico mi poradte ak viete.. Dakujem

gima

Pribera sa zo zemiakov, z mesa - hovedzie, bravčove, beafteky, cheesburgery, slané, jogurty smotanove, plnotučné mlieko so sladkou príchuťou ako milkshake, pizza a hlavne žiaden pohyb. Nabeton priberieš.

somnikto

Ahojte neviete ako to dopadlo? Aj ja potrebujem rpibrať mam taktiež 169cm a 44kg...pošlu ma do nemocnice? Mam 13

R.123

Anorexia? To si teda neviem na sebe predstaviť, lebo raz nevydržím dlhšie ako hodinu bez jedla, potom sa celá roztrasiem od hladu a škvŕka mi v bruchu, odpadla by som, keby som sa nenajedla, alebo si aspoň niečo nezobla (cukrovku nemám, vyšetrenie tu už bolo), ale mám hmotnosť ako anorektička a zožeriem toho 4x viac ako hociktorý iný dospelý človek, ešte aj náš tučný kuchár nado mnou krúti hlavou, že kde to do mňa ide. Ja veru neviem. V minulosti bývali často hnačky a plynatosť, ale odkedy sa vyhýbam potravinám, na ktoré mám intoleranciu a dávam pozor, aby som nejedla príliš mastné, tak už je to lepšie. Celé výplaty miniem len na žranicu a tri dni pred výplatou kradnem mäso a zemiaky z chladničky a ryžu zo špajze (pracujem v hoteli) a ešte, že prečo si každý deň o pol noci v izbe varím :) vraj od toho potom vonia celý hotel a hostia sa pýtajú, čo to má znamenať :) - za čo bývam pravidelne zdrbaná, ale šéfstvo si už zvyklo, keďže nie som až taká zlá pracovníčka, že by mi to netolerovali. Neviem si rady s tou pažravosťou. Len nech by som skúsila hodinu nejesť, tak som mŕtva a nie, že ešte anorexiu mať. Cvičím len 10 minút denne, 2x za týždeň behám - nie dlhšie ako 20 minút.
Dievča zlaté, chcela by som vedieť, ako to tie anorektičky robia, že vydržia aj celé týždne nejesť a neodpadnú, neškvŕka im v bruchu a netrasú sa im ruky a nezahmlieva sa im pred očami od hladu. Mne by moja nehorázna pažravosť ani nevadila, keby to nešlo tak strašne do peňazí... Keby som ti požičala moje brucho, pochopila by si veru veľmi rýchlo, že vydržať bez jedla dlhšie ako hodinu sa proste nedá. Ako ti môžem dať radu, keďže ťa nechápem, nakoľko HLADNÝ SÝTEMU NEVERÍ???

aknud

Ahoj,
ako to dopadlo u lekárky? To už bolo pred rokom. Zaujímalo by ma, ako si na tom teraz.
Môžeš ma kontaktovať. Budem rada, ak si pozrieš na Facebooku skupinu "N(I)EVLÁDZEM".

Matej

Dobrý deň Agnes989.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk