Krvacanie po kyrete

Príspevok v téme: Krvacanie po kyrete
212

Pred 10dnami mi robili kyret krčka a brali vzorky z krčka.po zakroku som nekrvacala len sem tam som mala slabučky vytok aj to nie každy den.dneska po 10 dnoch od zakroku som začala slabo krvacat.mate s tym niektora skusenost?Moj gynekolog ma dnes volny den a neviem či s tymto mam ist do nemocnice na pohotovost...poradite?

212

Lienočka asi ste mali na mysli menopauzu,ale ja som nebola na kyrete maternice kvoli krvacaniu,ale na kyrete krčka z inych dovodov.ale dakujem-:)

[zruseny35]

ahoj..mám možno inu skusenosť,ale sama uvážte ako a čo so sebou dalej.
Mam len 33r a vdaka velmi ťažkým liekom ktore roky beriem,som sa pred nedávnom dostala do "predčasnej memopauzy".Moja mama má cez 53r a tu memopauzu skoro neprežila-bola na "výškrabe", cca 5 dní v nemocnici a dva týždne ledva chodila.Nasadili jej "železo" ale radšej ho neberie,lebo by na velku nešla asi ani za dva týždne( v tbl,forme sposobuje zapchy),nieto za týžden, vzdy s tým mala problemy
Ja som toto zastavila (a dnes normálne dalej menštruujem) vdaka bylinke a 2 surových cvikliach denne.Po 5 dnoch som ani nevedela ,že mi niečo bolo (krvácala som 1 vložka každu hodinu)
Zápar bylinky "rebríček": 1polievkova lyžica do umeleho sitka, na 1,5 dcl vody,na 1-2 min-zápar ma byt priesvitný a horky-nesladiť..Piť nalačno a pred spaním ako horuce človek unesie.Ak zvldánete ,aj hocikedy medzitým.
"Kade tečie,tade lieči-ženske telo."
Prajem skore uzdravenie.

annamaria123

Nie som na to odborník a ani ťa nechcem zavádzať, ale čosi také som už počula. Na podobnom zákroku bola pred pár rokmi moja známa a tiež mala takéto špinenie a neskôr krvácanie a dr. jej vysvetlil, že tie slabé výtoky sú normálne, nastali po zákroku, veď sa tam prirodzene vytvorila ranka, ktorá môže slabo zakrvácať či špiniť a zasa prestane. A následné krvácanie u mojej známej už bol nástup menštruácie.
Nie je to nejaká extra známa,preto mi viac neprezradila, ale ako vravím, sú to roky dozadu.
Samozrejme najlepšie a najrozumnejšie bude zájsť za svojim dr, keď už bude pracovať :)