Ako prežiť Valentína bez duševnej ujmy?

Príspevok v téme: Ako prežiť Valentína bez duševnej ujmy?
nikohonemám

Nemám nikoho a ten hrozný sviatok sa blíži. Čo budem robiť. Každý kto niekoho má niekam ide. Zo všetkých strán na nás útočí ten blbý americký sviatok. V telke pôjdu samé slaďakové filmy, v rádiach budú ako každý rok hrať cukričkové piesne, kuknem do reklamných letákov tam samé srdcia od ružových až po sýtočervené, v obchodných domoch tiež samé srdcia a z každej strany na mňa kričí Valentín, samé čokolády osrdcované, plyšáky od výmyslu sveta, prezrvatívy v srdcovom balení, v letákoch samé akcie na Valentínske večierky, posedenia, plesy. Mám pocit že v sobotu to na mňa doľahne naplno. Ja ani kamoš nikoho nemáme. Aj by sme šli v sobotu niekam sadnúť ale tie zaľúbené páry sledovať a my ako dvaja buzíci by sme medzi nimi boli. Každý kto niekoho má sa mi len chváli čo v sobotu chystajú a čo kupujú. Ide mi to strašne na nervy. Robiť z toho také haló. Prečo všetci tomu tak podľahli? To musíme brať všetko nové od američanov a papagáje po nich opakujeme. Prečo reštiky, média a obchody neberú ohľad na nás osamelých ktorí nemáme šťastie v láske alebo len jednoducho nechceme? Musia nás s tým otravovať na každom kroku? To aby som sa v sobotu nadopoval antidepresivami. Naša suseda s frajerom si ešte aj auto vyzdobili ružovými srdiečkami. V meste u nás sa bude ešte aj konať hromadné bozkávanie párov. Ako prečo sa všetci zameriavajú v ten deň na zaľúbencov? Najradšej by som sa spakoval na opustený ostrov. Neznášam tento sviatok. Mám 29 a cítím sa ako zbitý pes ktorého prestal baviť život.

StarFsh

To Jančočo: Nie je to tak úplne pravda. Pekný muži to majú možno ešte ťažšie, než ty priemerný, alebo škaredý. Aj baby sa totiž držia hesla: "Keď ho nemôžem mať ja, tak ho nebude mať nikto..." A ver tomu, že intrigy, v ktorých sú baby majsterky dokázali rozvrátiť už nejeden vzťah.

Jančočo

skaredemu muzovi staci ukazat pred zenskymi ze ma prachy a nejake tie zlatokopecke sliepky sa nanho skor ci neskor predsa len nalepia. Pekny muz to ma lahsie lebo sa lepia na jeho krasu. ale muz ktory nieje ani pekny ani pri prachoch nema sancu medzi zenami.

a jasne ze ide o biznis. Ved predajcovia to len vyuzivaju vo svoj prospech, oni si vzdy najdu dovod preco ludi zlakat a oblbnut na nakupy. To iste plati o hotelieroch a restauracnych zariadeniach. Vsetko sa toci okolo prachoch. Len silni nepodliahnu.

StarFsh

Áno, Valentín je sviatkom zamilovaných. Lenže jediná láska, ktorá existuje na tomto svete, je len LÁSKA K PENIAZOM. Som takisto celý život single, len preto, že si na živobytie poctivo zarábam (čiže mám holú riť). To, čo ťa môže tešiť, je že ak by si do mesta zvítal na novom meďáku, alebo bavoráku, s plnou peňaženkou a patričnou sebaistotou, ver tomu, že by si rozbil kopu "nerozbyteľných vzťahov na celý život". A všetky tieto reklamné a obchodné triky na Valentína to len dokazujú: LÁSKA JE LEN BYZNIS.

www.youtube.com

zuzi74

doubledog, ja som nepisala, ze ak niekto oslavuje Valentina, ze nema mat rad svojho partnera inokedy, ale ja proste nemam rada to EXTREMNE PREZIVANIE zalubenosti v ten sviatok. Ak to niekto chce prezivat, tak mu to neberiem. Toto bol cisto len moj pohlad na tento sviatok.
A ano, Vianoce oslavujem a mam ich velmi rada na rozdiel od Valentina. Narodeniny tiez nejak neprezivam.

gamm

skus to nebrat vsetko tak tragicky. nikto nie je perfektny hoci niektori sa snazia budit taky dojem. ber to s vacsou lahkostou a skus sa nad tym zasmiat. naozaj ak to budes brat takto tragicky a lutovat sa tak tym zeny odradis. vela ludi ma problem s tym ze si neveria. niekto zas riesi ze je maly, iny ze je plesaty, dalsi ma akne, dalsia male prsia, velky zadok atd. vacsinou z toho sami robia zbytocne haloo. niekedy ani netusia ze sa pacia niekomu z ich okolia.
a neporovnavaj sa tak tryznivo s druhymi. kazdy sme iny, vsimaj si viac rozmanitost. a ako som pisal, ani druhi to nemaju lahke hoci mnohi sa snazia budit opacny dojem. nemysli si ze si sam. neposudzuj ludi tak rychlo a povrchne. to potom vedie k tym predstavam ze vsetci co sa budu muchlovat pocas valentina na namesti maju naozaj dobry vztah a su spokojni :-)
a mimochodom. myslim si ze namiesto oslavovania perfektneho vztahu alebo tuzby po perfektnom vztahu, ci nejakej snahy o neho v tento den, by mali ludia oslavovat toleranciu a odpustanie pretoze to ma podla mna blizsie k tomu o com je laska. dvaja ludia, kazdy so svojimi chybami, sa dokazu tolerovat, odpustit si, porozumiet si a pokracovat vo vztahu. to je krajsie. a potom lahsie sa clovek sklame ked si vytvara iluzie nez ked ma na vztah ludskejsi pohlad.

Sejla

ok vysusanie - tak na to su pohodlne jednorazove sosovky, su omnoho tensie, nez tie, ktore pouzivas par tyzdnov/mesiacov. Ale samozrejme si na ne treba zvyknut, to trva nejaky ten mesiac + pravidelne kvapkat.
Ale inak aj okuliare mozu vyzerat dost dobre na cloveku, staci zvolit spravny tvar, ktory sa ti hodi k tvari. Osobne poznam ludi, ktori nosia okuliare bez dioptrii len kvoli stylu:D
Ak posobis chudo, tak aspon nieco sa da vylepsit stravou a cvicenim, neverim, ze vobec nic sa s tym neda robit + zvysok zmiernis spravnym oblecenim, aby si neposobil, ako tintitko.
Ale hlavny problem je aj tak to, co ti bolo povedane, tvoj pristup, spravanie... A nezameriavaj cely zivot len na to najst si babu, maj aj inu napln v zivote.

dixit

doubledog 09:55, asi tak nejak :D ak niekoho Valentín či hocijaký iný sviatok netrápi, žiadny problém, však sme slobodné bytosti, ale tvrdenie, že Valentín je blbosť, lebo sa treba ľúbiť každý deň a nie iba vtedy je doosť nelogické...

Prezyvka055

nikohonemám baby sa vacsinou nebalia na vyzor aj ked to mozno tak posobi, ale vela krat vidim uplneho supaka na pohlad a krasnu babu, sam tiez nie som urcite najkrajsi a moja priatelka je velmi pekna takze ide skor o to ake mas spravanie a prezentovanie, ked stale fnukas alebo sa proste nespravas ako chlap tak sa ani necudujem ze nikoho nemas

trubka007

Tu je aj ďalší dôkaz, že to bol naozaj jeho denný nutričný plán, aj keď sa to na prvý pohľad zdá ako nemožné toľko do seba spráskať za jeden jediný deň! :)
slovakfitness.sk

trubka007

Tak za prvé prestaň sa už konečne ľutovať! Presne to som robil aj ja keď som si písal s babami z netu na istej zoznamke. Je to to najhoršie čo môžeš robiť pre svoju psychiku a zdravie. Okrem toho takto žiadnu nezískaš, lebo baby chcú sebavedomých chlapov, alebo aspoň takých ktorí to sebavedomie vedia dobre uhrať. Ja sám meriam takmer 190 cm a ešte minulý rok som vážil len 63 kg!!! Ale mal som to šťastie, že som si našiel dievča, pritom som bol sám celý život až do takmer 34 rokov! Ona ešte o niečo dlhšie! Nesnaž sa hľadať a zameriavať na tie najkrajšie dievčatá lebo sú vnútri väčšinou tie najškaredšie. Skús nadviazať kontakt s babou, ktorá je rovnako osamelá ako Ty (viem že je to ťažké ba priam nemožné zistiť z prvého alebo prvých pár stretnutí) a ktorá má nádherné srdce a je pripravená Ti ho celé dať. To s tými očami sa mi nezdá, sám som nosil okuliare od 3 alebo 4 rokov, tak viem o čom hovorím. Pokiaľ ma pamäť neklame, tak mínuskové dioptrie sa dajú krásne korigovať už roky až do veľkosti tzv. popolníkov a v súčasnosti sa už dajú korigovať aj pluskové dioptrie, ale dokážu to len najmodernejšie lasery. Tak sa skús poinformovať aj inde, možno Tvoja doktorka nemá všetky najnovšie informácie. Keď nieje iná možnosť tak skús zmeniť rám, príp. ich meň častejšie, ženy sa páčia chlapi ktorí sa dobre a moderne obliekajú a kvalitné rámy okuliarov, ktoré budeš častejšie meniť pritiahnú ich pozornosť. Keď budeš nosiť 10 rokov rovnaké okuliare, tak si o Tebne pomyslia že si nejaké pako, podobne ako keby si nosil 10 rokov rovnaké rifle a rovnaký sveter. Proste som tým chcel povedať, že sa začni dobre obliekať a viac sa staraj o svoj zovňajšok. Neviem ako vyzeráš a to je veľmi dôlešžité. Napr. ak si taký vytiahnutý a chudý a máš ešte aj dlhé vlasy tak zapomeň :D Proste to by bola už hotová katastrofa. A s tým cvičením neverím, že je to pravda. To môže povedať len nejaký diletant a nie skutočný odborník, že Ti genetika nedovolí pribrať. Základ je proste začať poriadne papať, alebo skôr správne povedané žrať, ale nie hocičo ale kvalitné bielkoviny, minimum sacharidov a primerané množstvo tukov. A makať v posilke minimálne 4 krát do týždňa. Pozri koľko toho "zjedol" za deň Dwayne "The Rock" Johnson, keď sa pripravoval na Herkulesa: www.posilka.tv