Privolit na sex?

Príspevok v téme: Privolit na sex?
RebeCca123

Ahojte mám 20 a mám priateľa,ktorý je odomňa trochu starší sme spolu asi 7 mesiacov ked to rátam s prestavkami tak to výde na také 3... Moj problém spočíva vtom že chce odomňa strašne sex, nevie ma už ani pobozkať alebo objať bez toho aby sa mu nepostavil... Ja som ešte panna tak mu ho stále odopieram max.ho pohladkám pobozkám trochu rozdráždim ale hneď ked sa začne schylovať k niečomu viac tak ho zabrzdím... Neviem proste to tak ešte necítkim že je čas sa sním vyspať ak zohladním aký je náš \"vzťah\" komplikovaný... chcela by som sa spýtať robím dobre ? Strašne sa bojím viem že v mužoch je také to predárstvo a snažia sa získať ženu ktorá ich odmieta len aby \"neprehrali\" sami predsebou ale čo ak si radšej nechá zajsť chuť a najde nejakú ktorá ho takto trápiť nebude???? Nechcem radu typu ak ta miluje vydrží lebo moj priatel ma nemiluje proste ono je to strašne zvláštne to čo je medzi nami nevieme byť odseba preto sa sním nechcem rozísť spolu je nám dobre akurát ja ho lubim a on mna má rád... Neviem mám pri najbližšej šanci privoliť alebo sa dalej hrať na nedostupnú ? Dakujem vopred za radu ozaj som v strašnom rozpoložení a velmi by ste mi pomohli vyjadrením svojho názoru zaberie vám to asi minútku :)

kavičkár

nepoľav ak sa nato necítiš. Jemu ide asi len o to aby si konečne uľavil a ty si poruke tak to skúša na teba. Nerob v živote nič čo necítiš ako správne v opačnom prípade by si neskôr z toho mohla mať blbý pocit že si podľahla. On sichce len zapichať a potom pôjde o dom dál.

wreck

nech je uz medzi vami cokolvek, V ZIADNOM PRIPADE neprivol, ak to sama nechces. nemas sa kam ponahlat. 20-rocny bujak ma problemy s ovladat, na tom nie je nic zle. zle je tomu podlahnut.

a ak ta kvoli tomu necha tak, mozes si blahozelat ako dobre si urobila. skutocne to tak je. ked budes skusenejsia (starsia), samu seba za to este pochvalis. :)