Mám sa začať maľovať

waki

absolutne teraz este neries malovanie mas este len 10! este sa za cely zivot namalujes dost :) pockaj si co bude po puberte :D ja som sa zacala malovat az v 16 :)

Lulu Lucka

preboha dievca ako dobre mam strnast a doteraz pouzivam tak maximalne korektor a trochu spiraly a neriesim nepotrebujem kilometrove linky.. fialovomodre tiene a nanosy makeupu na tvari spamätaj sa vazne

ivonka133

Každopádne by som ti ešte neodporúčala sa maľovať. 10 rokov je jednoznačne príliš málo. Výnimkou môžu byť eventulne nejaké väčšie slávnosti ako svadba itp. A ak máš problémovú pleť vyhľadaj kožného lekára.

redka

a myslis si, ze ked sa budes malovat, tak stav tvojej pleti sa zlepsi????? to mas trosku pomylene... s malovanim este pockaj a plet si daj dokopy inac... pozri sa ako sa stravujes a co na plet pouzivas.... ked uz 10 rocne baby pisu, ze maju plet v strasnom stave tak co maju potom hovorit starsie :)))

Luss

Máš 10 a každý v tvojom veku sa maľuje ? To sme potom na tom v tejto dobe vážne zle . Totiž ja som sa začala malovať až v 15 . :-)
Takže si myslím že by si s tým ešte mohla počkať :-)