Sny s chlapom do ktorého som bola zalúbená + nejasná budúcnosť s priateľom

Príspevok v téme: Sny s chlapom do ktorého som bola zalúbená + nejasná budúcnosť s priateľom
bubu222

ahojte, potrebovala by som poradiť, som s priateľom 2 roky ale za posledných pár mesiacov aspoň 1 deň v týždni sa mi sníva s chlapom do ktorého som bola zaľúbená na základnej škole, od kedy sme skončili na ZŠ videla som ho max. 5 krát a aj to pred rokmi...teraz mám 24 a s priatelom vychádzame vraj dobre, podľa mňa až také úžastné veci nie sú..neviem čo od neho mám čakať, je nezamestnaný a vôbec nemá záujem hladať prácu aj keď vraví že on si hladá a chce pracovať ale vôbec nevie kedy je aké volné miesto, všetky konkurzy na ktorých bol som mu ja vravela aby si poslal životopis a potom ho pozvali ale buď sa mu nepáčilo alebo on sa nepáčil zamestnávateľom, naša spoločná budúcnosť je dosť nejasná, ja chcem mať rodinu, vlastný byt a to aby sme pracovali obaja ale s týmto tempom sa nedostaneme asi nikdy ďalej a ja som z toho zúfalá a neviem či je to dôvod prečo sa mi s tým chlapom sníva do ktorého som bola zaľúbená...

_meno

Ahoj bubu222

Ooo to je nadherne, je to prekrasne ako ta svet smeruje k laske. Velmi velmi nepredstavitelne ma tesi ked citam tvoje riadky lebo poznam na ne odpoved.

Resp. ja nepoznam buducnost ani minulost ale rozumiem pritomnosti :)

Ak by si si chcela o tom viac popisat kludne si rad popisem , moj kontakt je ateven@azet.sk

Vidim tu krasne vela argumentov pre a proti ale pouzivanie argumentov je akysi odpor voci tomu, co sa deje. Odmietanie svojich citov pretoze [sem vlozte nekonecny zoznam argumentov ;)] ...

Prajem ti krasnu slnecnu nedelu a prijemny zaciatok nového tyzdna bubu222 :)

[zruseny35]

bubu..... a ty sa akože kým cítiš byt ,že jeho rodičov chceš kritizovať za ich vychovu,a aby v tom oni ešte niečo aj urobili?
Prečo pratela chceš nutiť do niečoho čo on nechce,lebo nema zaujem?(doležite su u muža skutky,nie to čo iba hovorí)

bubu222

neviem čo mám robiť, nechať ho nechcem, asi by som sa mala porozprávať s jeho rodičmi aby boli prísnejší na neho v tejto sfére..každopádne ja ešte študujem na VŠ 3. rok Bc. a v juni by som mala dokončiť, ďalej už nechcem ísť ale prácu si nájsť a keď si ja nájdem skorej prácu tak mu sakra vynadám že ja s Bc. si viem nájsť prácu a on s Mgr. si nevie (nechce)..dovtedy som ochotná ešte počkať..ale viem že ja si rýchlo nájdem prácu lebo veľa zamestnávateľov sa už pýtalo či mám Bc. povedala som že ešte nie a povedali mi že keď dokončím nech sa ozvem, mám dosť kurzov, certifikátov zo súťaží čo som absolvovala a viem že ja to nebudem mať ťažké ale on ma trápi viac..naozaj mám ho rada a nechcem ho nechať ale nejako musím na neho pritlačiť lebo žiť takto sa nedá..

bubu222

sme spolu 2 roky a 2 roky aj 2 mesiace nemá prácu, odkedy prišiel domov zo záhraničia...je aj to v tom že jeho maminka ho vôbec nenúti, kebyže ja som na mieste jeho mamy tak mu poviem že máš 2 mesiace na to aby si si našiel prácu ak nenájdeš tak ti nebudeme platiť internet a telefon ale on má už nad 30 rokov a keď som s ním začala chodiť mala som pocit že je to človek s ktorým nebudem musieť čakať dlhé roky kým sa rozhodne aby sme sa pohli ďalej a teraz mám pocit že chodím s deckom..s tým chlapom som nechodila lebo na základke som bola dosť škaredé káčatko a jemu sa páčili také pekné baby v škole ale v 8. ročníku začal za mnou chodiť a napísal mi zalúbený lístok ktorý položil pod moju stoličku ja som to od jeho kamoša zistila že je to jeho písmo ale k ničomu nedošlo lebo vraj mal pocit že keby chodil so škaredým káčatkom tak by bol menej ako je (mal velké ego), bol proste sviniar a ja ani neviem prečo som sa do neho zalubila, asi lebo bol krásny :D ked som mala cca 7-8 rokov snívalo sa mi o "princovi" môjho života a asi to bude divne znieť ale bol to on, keď som ho prvýkrát uvidela v 5. ročníku mala som pocit že môj sen oživel...vtedy sa mi iba páčil a keď som prechádzala do puberty vtedy som začala pociťovať veľmi intenzívne city k nemu, takže to celé trvalo 5 rokov kým som bola jeho fanušičkou, potom sme odišli obaja do iných škôl a prešlo to celé..no teraz mám pocit že keď sa mi o ňom sníva mám krajší deň...teraz je vo vzťahu s jednou babou ktorá nie je najtenšia a najkrajšia aké lovil predtým a vraj sa strašne zmenil

[zruseny35]

bubu...a s týmto si prečo?
Ako dlho si hlada tu prácu? Ak je to viac ako polroka, je to lenivec-budeš s ním mať problemy vzdy.Alebo je až tak namyslený,že on si chce ešte vyberať pracovne ponuky,miesto aby v tomto malom chudobnom štáte bol rád,že može pracovať?
Nechápem prečo si s niekým kto ,nechce rodinu-rodinne založený muž plánuje to čo ty,nie naopak!
PS: skoda že si nenapísala,či si s tým mužom ,čo si bola zalubena donho aj chodila a čo ťa na nom pritahovalo,aký bol..a kým je ten muž dnes.