Ziadna brutalna laska

Príspevok v téme: Ziadna brutalna laska
Lilly2100

Priatel mi po roku a pol vztahu povedal, ze so mnou chce skusit byvat, ale ze mam pocitat s tym, ze to nie je podla jeho slov ziadna brutalna laska na cely zivot, ze ma tolko problemov, ze mi momentalne nedokaze opatovat lasku (v zamestnani, v praci) ale ze vie, ze budem idealna matka jeho deti a ze som idealna zena na zalozenie rodiny. Ja mam 28, on 34. V poslednom case mi asi trikrat zdoraznil, ze sa nechce pretvarovat, ze ma neviem ako miluje, ze ma ma asi rad, ale brutalna laska to nie je.

Neviem, ako sa mam k tomu postavit, zvazujem rozchod, ale nie som si ista. Ved laska moze prist aj casom nie? Po spolocnom byvani, dalsich zazitkoch.

Matej

Dobrý deň soffa.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk

Matyo

Asi je na teba príliš dobrý, keby ti nadával, pravidelne chlastal a potom ti nafackoval keď príde domov, tak by si sa ho držala ako kliesť

Sejla

a to ti mame povedat, ci sa s nim mas rozist, alebo nie?
Ved to je na tebe, co ocakavas od partnera, od zivota. Ale ak to nie je to, co si hladala, tak preco si ho drzat? Aby si nahodou nezostala stara a opustena, bez deti?
Ved mu navrhni, ze ak teraz nema cas na lasku, tak nech sa vrati o par rokov, ak nahodou dovtedy nenajdes niekoho, kto ta bude milovat.

soffa

po tom co ti povedal s nim nepocitaj buducnost.naco?lebo ti povedal ze budes idealna matka jeho deti??vzdycky ti bude hovorit.!ved som ta varoval,ved som ti to predsa hovoril,ze to nie je brutalna laska.tak si s tym mala pocitat>!povedz uprimne stoji ti ten clovek za to?nebyvaj s nim a uz vobec si s nim neplanuj buducnost
s

Lilly2100

Miriam - na jednej strane si vazim, ze je ku mne maximalne uprimny a povedal mi, ako to vskutocnosti je, na druhej strane mi to vsak pripada akoby sa poistil pre ten pripad, ze raz z toho bude chceit vycuvat a potom mi moze povedat - no ved som ti to vravel... Fakt neviem co mam robit. Tiez je pravda ako si pisala, ze v kazdom jednom vztahu je to riziko, ale v nasom pripade este asi omnoho vacsie...

miriam123

zaujimave, ze chlapi to vidia racionalne a zeny citovo. liberta25 - zase po 25 rokoch asi velmi nebude "tuzim po tebe a chybas mi", co neznamena, ze to nie je laska, ale "chcem byt s tebou" tam byt urcite musi. Lilly - len ty vies, ci ti stoji za to, stratit niekolko rokov zivota a zistovat, ci to ma zmysel. ale ze to skonci, to sa samozrejme moze stat v hociktorom vztahu a mozno este skor v tom, kde to vyzera na zaciatku idealne. neprijemne ale je, ze ta takymto sposobom vlastne robi podradenou vo vztahu, lebo ty si ta, kto ma tu vedomost a musi sa vyrovnat a znasat, ze ta az tak nelubi. vlastne je pozitivne a negativne zaroven, ze ti nieco take povedal, cim na teba presunul tiaz, ale aj tiaz rozhodovania. je to na tebe.

Lilly2100

Dakujem vsetkym za prispevky, momentalne mam v sebe velmi protichodne pocity, ale skor sa priklanam k tomu rozchodu. Citim vsak, ze pohar trpezlivosti este nepretiekol.

liberta25

podla mna vztah nema byt zalozeny na: zvykol som si, na niektore aktivity ta potrebujem a vsak nejako to dame a neskor sa uvidi. Vztah ma byt zalozeny na tom, ze chybas mi, chcem byt s tebou, tuzim po tebe. A hoci ostat spolu navzdy mozme nabeton povedat az na smrtelnej posteli, tam niekde vnutri mam feeling, ze prave s tebou sa na to chcem podujat.

mamba13

Teraz som si prečítala ďalšie tvoje odpovede lily....že vieš že ho bohvieako nepritahujes, atď, atď......to je tak ponižujúce...