Moja ex

Príspevok v téme: Moja ex
miro777

Zdravím je normálne že žiarlim na svoju ex-priatelku že si našla iného ,, vzťah som ukončil ja dôvod bol že som k nej nič necítil, tak ako to sa mi ešte nestalo neviem ako sa k tomu postaviť na jednej strane by som to chcel ešte to skúsiť ale na druhej strane nie som si istý či to ma význam , alebo je to v tom že neviem čo chcem ? nejaké rady ... poprosím.. Ďakujem pekný večer :)

NO2

Jeden raz prišiel domov a načapal svoju ženu s iným chlapom. Bol to jeho kamarát Fero. On mu povedal k tomu len toľko: Fero, ja musím, ale tebe sa čudujem.

NO2

Rozum povie nie, tak by to malo byť nie.
Sú tu však ešte city, ktoré veľkú logiku nemajú a dokážu dať do pohybu aj starý vlak, staré delo.
Lepšie je nič nevedieť.
Aspoň jej to dopraj, už keď nič iné, povedz si, že až také super to ten druhý chlap mať nebude, bol si s ňou, tak vieš, že je to o ničom.
Tak prečo jej to nedopriať, že?:-)

joro

Ja som sa tiež rozviedol pred 20-rokmi ale k bývalej by som sa už nevrátil, pretože poznám jej chyby aj moje a viem, že by to nefungovalo pretože sa nezmení ona ani ja, proste to nejde už by to nefungovalo.
Ked si sa rozišiel so svojou ex tak, si mal dôvod, najprv sa poriadne zamysli prečo si sa rozišiel a potom si polož otázku či chceš repete a možno sa ti rozsvieti a ked nie tak sa to bude opakovať to isté.
Veľa zdaru

Deria

Ked si vztah sam ukoncil z dovodu, ze si uz k nej nic necitil, tak fakt nevies, co chces. Tiez to moze byt nieco ako urazene ego...teda nieco ako:"ked ju uz ja nemam, nemusi ju mat ani iny".:)

[zruseny35]

Mirko...sám si napísal "nič som k nej necítil".Toto nieje žiarlivosť,to je len mužská ješitnosť.TO ty by si si mal najsť priatelku,ona už s niekým predsa je.