Pritahujem spolocensky nie moc idealnych ludi

Príspevok v téme: Pritahujem spolocensky nie moc idealnych ludi
julka9292

Ahojte, chcela by som sa spytat,ako od seba odohnat tu energiu,ktora pritahuje samych debilov. Totiz ja som obycajne vyzerajuca,ziaden extrem normalna baba,vystudovala som vysku,statistiku, rodicia a sestra su uplne obycajni ludia... A ja cely svoj zivot nemozem mat vztah,pretoze o mna maju zaujem len alkoholici,uchylaci,splocenska spodina, mentale slabsi jedinci,lenivci do prace tzv.povalaci atd.. proste chlapi co by som sa s nimi hanbila ukazat niekde a nieto este chodit.. prosim,poradte mi ako dosiahnut vztah so seberovnym partnerom. Dakujem :) ja pracujem a mam 26r.

ahink

Problem je v Tebe..
Bola si 5r na VS. Tak si tam podobnych zrejme nestretavala (jasne ze alkohol zurky atd tam su pritomne ale nie v takej miere ako to Ty opisujes a verim, ze aj tam existovali vynimky).
Pracujes. Tam takychto ludi zrejme tiez nestretavas.
Do akych podnikov chodis? Predpokladam, ze nie niekde do 4 cenovej aby si tam taketo individua stretavala. Kam zvyknes chodit? Ake mas zaujmy konicky? Sportujes? Venujes sa umeniu ci? Ake mas kamaratky? Ako sa upravujes obliekas vyjadrujes spravas atd atd..

liberta25

presne tak. pretoze si neveris, ze mas na viac. hned ako to budes vediet, spodina sa bude bat co len na teba kuknut.
uz len takto polozenou otazkou vlastne prezradzas, ako sa cenis.
popracuj na sebe a bude to dobre.

janopeto

No možnože by bola na mieste otázka kto koho priťahuje? Pretože veľa žien po takých nezdar mužov ide vedome/nevedome, kvôli výzoru, alebo niečomu inému a potom nariekajú.

Sejla

neboj, o debilov nema nikto nudzu, ti sa obsmietaju okolo kazdej, casto riesia niekolko zien naraz a kedze je ich vacsina muzskej populacie, tak jasne, ze na nich budes narazat stale.

zombie

lebo na slovensku malokedy natrafis na normalneho muza ktory by ti vyhovoval. Na slovensku su len same trosky. Aj muz ktory vyzera na prvy pohlad k svetu sa po case ukaze ako cudak s nejakou chybou / suknickar, alkoholik, mamickin maznacik, clovek bez nazoru, lenivec, narkoman, workoholik, narcista, schizak, megaloman, psychopat, deprisivec, a pod./

doubledog

ti chlapi odrazaju nieco, co mas v sebe a nemas to vyriesene. ber ich ako carovne zrkadlo.
musis prist na to, co to je.