Vlasová vodička pre rast?

morticia 17

určite je treba sa o vlasy starať. vždy keď sa o niečo staráš tak to ide vidieť. Já som mala po porodu veľké problémy,vlasy mi strašne začali padať a nevedela som čo s tým. Začala som používať vlasovu vodu s vitamínom B a placentou, ale treba to proste používať dlhšiu dobu ,aby to zabralo. Já som to fakt, že používala pravidelne 3 mesiace a vlasy som mala lesklejšie, zdravšie a hlavne prestaly vypadávať. Vyskúšaj !

alica101

Podla mna na tom moze nieco byt. Pamatam si este ako nam stara mam umyvala vlasy so zihlavou. Nazbieralo sa vonku, dalo sa to uvarit a teplou vodou potom a vlasy boli zdrave. Takze ta zihlava asi ma nieco do seba :)

ivonka133

Žihľavová voda je fajn, ale začni ožívať vitamíny podporujúce rast vlasov. Liečba zvnútra sa vždy vyplatí!!!

nikusska

Ta trstinova melasa jae fajn, len ma zvlastnu chut, na ktr, si treba zvyknut...pri anemii naozaj ucinna...
Pre zlepsenie kvaôity a rastu vlasov som ja uzivala selen, zinok v prir. forme, tzv. selespirinu: -odkaz odstránený-

[zruseny35]

ja som počula,že je fajn si dávať na vlasy bezfarebnu hennu-je to bylinka.Osobne na nejake "kvapky" alebo prášky čo mi maju zaručiť "bujnenie len vlasov" ,velmi nedoverujem :)

simka111

skus trstinovu melasu, už som to tu pisala viackát a možno si niekto myslí, že mi šibe, ale naozaj pomáha, hlavne preto, že ma veľa železa :)

alica101

Ci ti zacnu rast, to tazko povedat. Ja pouzivam tento pripravok dukra.sk no a v kazdom pripade mi prestali vypadavat a aj na pohlad vyzeraju ovela lepsie ako pred tym. Cize by som povedala, ze spevneli.

Ale ci zacali rast, no neviem. Mozno casom sa aj k tomu dopracujem. Ale zase ja nemam az taky problem, aby boli velmi riedke, takze to tak nepocitujem. Kazdopadne ale pocitam s tym, ze k poriadnej hrive sa treba dopracovat krok po kroku.

A hlavne treba obmedzit stres, lebo vtedy letia ako na jesen listy a pokial sa vkuse stresujes, tak ti nepomoze ani lepidlo :)

Drzim palce

nickie

Ja by som skor povedala,ze nie. Kvalitu a rast vlasov treba podporit zvnutra. Mne bol doporuceny tento prirodny selen v tabletackh, uzivam ich uz mesiac a co je viditelne, prestali mi vypadavat vlasy:
-odkaz odstránený-