L´oreal make-upy

Príspevok v téme: L´oreal make-upy
anajka

Chcem sa vás opýtať aké máte skúsenosti s týmito maku-upmi? Majú dobrú kryciu schopnosť a efekt akože druhej kože, či nič moc. A čo sa týka odtieňov, majú na výber aj nejaké veľmi svetlé, a ak nie, vedeli by ste mi poradiť veľmi svetlý odtien make-upu, lebo všetky, aj tie tzv, najsvetlejšie sú skoro od všetkých make-upou dosť tmavé (pre mňa), alebo majú taký neprirodzený nádych do oranžova. Za odpovede dopredu ďakujem. :))

rrrrr

Ahoj. Ja používam make up od max factor - lasting performance odtien 100 lebo som dosť bledá. Skúšala som aj loreal make up lenže ten je s takým oranžovým nádychom.

marry jane

dadussa

súhlasím s tebou, no tie make - upy do l´oréal mám taký istý názor, drah´=e a nič moc. mala som už aj lacnejšie a boli omnoho lepšie a zas z drahších, bol super max factor. ale l´oréal, mám celkovo pocit, že si zakladajú viac na reklamách ako kvalite.

dadussa

no ja mám uplne iný názor.. podľa mňa nie sú make-upy od loreal take skvelee..su drahe a nič moc mala som ovela lacnejsie a boli omnho kvalitnejsie a ten 16 hodinový vobec nevydrži .Ale každemu sedí niečo iné no :)

lauraa

ja pouzivam loreal true match a som s nim velmi spokojna, co sa tyka tmavych maku - upov, ved v lete sa trochu opalis na tvari, takze budes potrebovat trochu tmavsi make-up

micka 4009

ahoj anajka :) ja pouzivam make-upy od L'oreal a som velmi spokojna.dlho vydrzia.nepouzivam ich stale lebo to ani nepotrebujem ale ak si dam je fakt dobry.mam aj puder.pouzivam ked sa mi vyhodi niaka vyrazka.a fakt skvele prekrije.je sice drahsi ale dobry.