Oko infekcia

Príspevok v téme: Oko infekcia
emma955

Ahojte, už asi 3 mesiace mám v oboch očiach infekciu. Oči nemám červené, ale vo vnútornom kútiku sa mi počas dňa hromadí priesvitný a niekedy slabo žltý hlien a tiež mi hromadne padajú mihalnice. Niekedy mám tým zaschnutým hlienom ráno zlepené mihalnice. Bola som s tým u očnej, predpísala mi antibiotické kvapky, na názov si už nespomeniem. Pomohli, kým som ich brala, ale po vysadení sa všetky príznaky vrátili. Z voľno predajných liekov som skúšala Ophthalmo-Septonex, a z alternatívnych prostriedkov koloidne striebro. Mám však pocit, že z toho nefunguje. Prosím, ak s tým máte nejaké skúsenosi, napíšte mi, budem vďačná za každú radu.

Ivka 1

Methylisothiazolinone je konzervačná látka, ktorá sa používa v kozmetických produktoch na zamedzenie rozmnožovania baktérii. Veľmi dôležité je množstvo v akom sa vo výrobku nachádza - viď poradové miesto v zložení. Ak sa nachádza na prvom-až štvrtom mieste, jeho zastúpenie v zložení produktu je dosť vysoké. Čo sa týka zloženia Forever Aloe Activátoru - Methylisothiazolinone sa nachádza na poslednom mieste - teda v minimálnom až mizivom množstve.Máme s ním veľmi dobré skúsenosti čo sa týka zápalov očí alebo bolestí uší ....aj u malých detí a používame ho už viac ako desať rokov. Forever produkty prechádzajú kontrolou kvality, ktorá má viac ako 300 bodov. Možno ho teda bez obáv kvapkať do očí.

emma955

Dakujem ešte raz za príspevky.

Len pre info, pozrela som si zloženie toho Forever Aloe Activátor-a a obsahuje Methylisothiazolinone, ktorý je toxický pre organizmus www.annmariegianni.com

to si asi do oka davať nebudem

mtv

Pre RNG : Prosim Vas, daju sa nejakymi doplnkami aspon ciastocne odstranit problemy s ocami v starobe? Napr. znizit dioptrie.. Dakujem za odpoved.

Ivka 1

Pri zápaloch očí je účinný Forever Aloe Activátor. Je to 100% šťava aloe prefiltrovaná cez mikroskopické otvory jemných sít.Pri zápale očných spojiviek a rohovky kvapkať niekoľkokrát
denne do očí.Kvapkať do očí aj pri ich pocite „svrbenia“ až do odoznenia.
Ako prvú pomoc ho požívame aj pri prasknutých cievkach v očiach ale osvedčilo sa nám to aj pri zápaloch uší.