Aka je jeho skutocne pravá tvar?

Príspevok v téme: Aka je jeho skutocne pravá tvar?
sklamana123

Mám 16. Proste som mala priatela, pisali sme si len cez net, lebo od seba byvame daleko ale boli sme už pár krát spolu v reale. No a proste predomnou sa spraval tak milo, proste strasne zlatý normalny chalan, ktory chudák ani kamaratov vela nemá, len dvoch alebo troch. A ked sme sa rozisli, to je jedno preco, tak sme ostali najlepsimi kamaratmi ale on stále chcel byt somnou nieco viac ako len kamarat. Stále ma miloval. Tak som tak premyslala ze či to s nim znova skusit alebo nie. A tak som si povedala, co tak sa mu hacknut na Skype, kde sme si pisali. A jednoducho mu tak pisal kamarat ze ,,mám dievca,, a on mu na to odpisal,, pošli fotku nech posudim :D,, a tak mu ten kamarat poslal fotku toho dievcata, fakt pekna bola a on na to ze ,,vrrrr :D,,
Tak ma to sklamalo :/ boli tam proste aj ine veci co ma dost zarazili, zistila som ze je to klamar, klamal mi a tak som mu predvcerom povedala ze s nim koncim aj ako kamaratka. Ze si už nikdy nebudeme pisat. A on mi vypisoval smutné smajle, ze ho to mrzí a ze to co pisal kamaratovi, nemyslel uprimne. Dnes ráno som este plakala lebo už nemám nikoho takeho ako bol on tak som sa mu zase dnes hackla na Skype a kamaratovi tak pisal tieto smajle :DD,, zrazu akoiby vobec nebol z toho smutný co sa stalo :/ a mne furt vypisuje ze ho to mrzí ze mu chybám. Co to je za člověka? Alebo co som ja zač? Proste sa so svojim kamaratom baví o hrách, o tom ako pojdu von a vidím ze su dost šťastní, vidím to z toho pisania.

[zruseny35]

sklamana...kamarati si zvyknu okomentovať dievča-lebo su kamoši,podporia sa.Nebude kamarata zhadzovat predsa že má "otrasný" vkus ..
A inak sa čudujem dosť že niečo riešiš,keby si ho naozaj mala rada,nebudeš ho "hekovať".Mam rad niekoho znamená -verím ti ,a nie upodozrievam ťa.Hlavne ked ste už dávno od seba.Ma svoj život.
Hádam ho nechceš prinutiť,aby o teba bojoval ? Na to musí on sám príjsť,či ťa chce späť.

liberta25

tiez som ostala sokovana, ze ona sa pyta, aky je on, ked ona sa mu naburala do uctu. moja, sa zamysli nad sebou, najskor..

tasty

By sa mu hackuješ na skype a nabúravaš mu súkromie? Čítaš jeho súkromné konverzácie s priateľmi, na čo vôbec nemáš právo, a ešte k tomu si vyvodzuješ z toho vlastné závery, ktoré môžu byť diametrálne odlišné od reality. Myslíš si, že je to správne, čo robíš? Byť tým chlapcom podám sťažnosť na políciu za trestný čin podľa §377 :)