Konečne som pribrala

katika88

ANJIKA aako dlho chodis do posilky?Ja som tiez zacala aby som konecne pribrala lebo napchavanie sa jedlom mi tiez vobec nepomaha.

kristinka

Mam výsku 168 cm a váhu 53kg a chcem pribrať, ale neviem ako, lebo ak sa napchavam priberem na pase, ale na dalsi den ho mam taky istý, niekedy aj menší. viete na to recept? Prosím pomozte mi!!!

samotqa

kombinuj posilku s aerobnou cinnostou... napr bicykel, korcule, chodza, beh, aerobic alebo take neco... jeden den si daj fitko druhy aerobnu cinnost... jedz pravidelne kazde 3-4 hodky male porcie... pi min. 2 l vody denne... vela zeleniny, kazdy den nejaky kyslomliecny vyrobok... atd :) drzim palecky... musis byt trpezliva...

Marianka

oooo, moj boze. gratulujem ti anjika, ze si pribrala. ja by som vsak rada schudla. uz som tu par krat pisala, ze mam 73 (mozno 73,5 - 74 kg) a 180 cm. zacala som chodit do posilky, ale je akosi mi to nepomaha. mozno som netrpezliva, ale nepravidelne cvicim uz asi 1,5 mesiaca (bola som 12x v posilovni a cvicila som aj doma), ale ked som si vsimla, ze mi to nezabera, tak je mi to az lutttttttto. preco mi to nezabera????? uz je mi z toho smutno. :o(

ajja

Aby sa nezlakli ti, co v posilovni sa chcu zbavit nejakeho kg. To fakt funguje obojstranne, lebo cvicenim sa uvolnuju "hormony stastia", dostavame sa do psychickej pohody a ta spusta vsetko pozitivne pre nase telo. Kto potrebuje schudne lebo sadielko sa zmeni na svaly, iny naberie svalovu hmotu. Cvicenim za nase zdravie, howk.