Tvrda zenska, ktora vsetkym chlapom nakopala zadok

[zruseny35]

xena po...a prečo si chcela byť "tvrdá ženská" ? Aký bol tvoj otec k tebe? A aká je tvoja mama? Prečo mas potrebu "nakopať zadok mužom" ? Zena normálne sníva s nejakým mužom do konca života ostať.

RNG

Zivot je o tvoreni novych hodnot, o spolupraci a vzajomnom pomahani, o spolocnosti, nie individualistoch, co chcu druhym skodit len aby osobne vynikli.
Je ubohe sa vyvysovat nad druhych cez telesnu silu a potapanim ich, znevazovanim ich hodnot a prispevkov do spolocnosti.
Ale ako som uz viackrat tu povedal, to sebecki individualisticki ludia co si myslia ze su v strede sveta a vsetko im musi sluzit ani nepochopia....

B.Z

Teraz zareagujem na názov.
Keby mne nejaká žena nakopala riť, tak jej tu nohu, ktorou ma skopala namieste rozlámem na niekoľko častí.My muži sme silnejšie bytosti (až na výnimky ako u mužov, tak u žien) ako vy, a hovorte si čo chcete.Keby nie nás, tak máte holé rite.Tak to vždy bolo, je a aj bude.Ale platy by ste chceli mať ako my, aj keď podávate nižšie výkony.Keď je človek chorý, podáva nižší výkon, a má taktiež nižší plat...

tristan

A preco hnet chlapov niekam nakopat aj muz je citlive stvorenie z jemnov dusou tak tych chlapov nikam nenakopavajte.