Porušenie lekárskeho tajomstva

5.5 elsa

lucia presne lekar.sk tam to kontrolujú tam som písala :D :D :D :D na hodnotenia pacientov,už som jej to radila inak v mojom príspevku nižšie:)

lucia238

vyborny napad Elsa, su stranky lekar.sk a znamylekar.sk, kde pacienti hodnotia lekarov, urcite tam napis Bublinka, ako pozeram moje mesto, no, presne tie hodnotenia splnaju moje ocakavania , z vlastnych skusensti tiez len potvrdzujem, ze pacienti hodnotia adekvatne k vykonu a pomoci:D

5.5 elsa

ja ti poviem z mojej vlastnej skúsenosti to sa týkalo zubárky zverejnila som na jej meno hodnotenia pacientov čo tam robí,keď som prišla nabudúce už sa správala inak:)aj tak som ju neskôr vymenila,ale treba to zverejniť sťažovať sa inak si tam bude robiť čo chce,riaditeľ to takisto rieši takže aj tam sa dá,všetko si dovolať nebudú,nikto ich nekontroluje tak si dovoľujú,sama som bola svedkom ako sa jednej doktorke vyhrážal súdom pacient bola červená ako rak,ono je to tak nikto sa nesťažuje nič sa nerieši,treba to oznámiť potom sa bude riešiť:)

lucia238

drzost a arogancia niektorych lekarov naozaj nema obdoby, minuly tyzden bolo v spravach, pozrite si video... naozaj len telku na nich volat, lebo inak nepochodite a este vas vysmeju...
www.tvnoviny.sk

5.5 elsa

kartu jej dať do ruky nemusí to si musí vyžiadať iný lekár/ka,tam by som to riešila sťažnosťou u riaditeľa minimálne,aby bol informovaný čo tam zamestnankyňa robí,nech to s ňou rieši,zneužitie informácií chorého myslím rieši aj úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou,kde sme?pacient má právo na diskrétnosť voči iným ľuďom,som zvedavá keď napíše kde to riešila,riešiť sa to musí určite aby si nedovolila nabudúce k iným pacientom.

lucia238

Neboj Liberta, neukrizujem ta:D Neviem co podnikla, mohla viac popisat, ale kartu vziat urcite a vysvetlit dovod preco a "podakovat" zdvorilo, nech sa ta lekarka aspon hanbi ako pes....A sla by som tam ako som pisala s niekym pribuznym, znamym, priatelom, nech sa hanbi este viac...

liberta25

lucia, chapem, co myslis. akurat, ze nizsie pisala, ze spravila rozhodnutie, ktore lutuje. vo mne to evokovalo, ze sa o nieco pokusila.. ale to je len moj nazor, neukrizuj ma zato ;). v kazdom pripade akykolvek krok proti lekarke by mohol mat pre nu ovela horsie nasledky, preto si myslim, ze podniknut take kroky, nie su vhodne rady pre nu.. ako pises, vymenit lekarku.

lucia238

lenze rozdeluj psychiatricke ochorneia prosim, nejaka psychoza, schizofrenia patria do tazkych poruch a v najtazsich pripadoch ludia prichadzaju o obciansky preukaz. Zato ludia s depresiou dokazu normalne chodit do prace, zvladat normalny zivot bez toho, aby niekto tusil o ich chorobe a je s nimi denne... a mozno su aj medzi tvojimi znamymi takyto luda a ani o tom nevies, takze netreba strkat ludi do jedneho vreca, kedze to o tej kocke nik ani nevedel, nebola tazky pripad a nik by si na nej nic nevsimol, nebyt "milej" lekarky, ktora nema co ine na praci ako vesat ludom na nos diagnozy pacientov. O tom sude len tolko, ze nema nato dokazy, nepochodila by, ale nie koli tomu, ze sa liecila na depresiu, ale ze by sa to nedalo dokazat, jedine ak by svedcila osoba , ktorej to ta learka priamo povedala do oci, aj tak by to bolo obtiazne, lebo jeden svedok je malo a lekarka by to samozrejme popierala...Ja som jej zalobu ani nedporucala, len osobne"podakovanie" lekarke a prevzatie a spravila by som jej po meste reklamu cekom isto.

liberta25

lucia, nie som trapna. napisala som jej realitu. trapne je zavadzat ju. btw, sama napisala, ze to je dost chulostive. a keby, tak by bol prizvany aj sudny znalec z oboru psychiatrie, viem si predstavit, ako by dievca dopadlo. takze mi nepis, laskavo, ze som trapna.