Upchaty nos (zavislost na kvapkach)

Calsie

Ja som brala 17 dní sprej do nosa, až som začala mať pocit, že som si tiež vybudovala závislosť. Tak som si dnes ráno miesto neho strekla sprej na alergiu Avamys (ten nevyvoláva závislosť) a do niekoľkých hodín sa mi nos úplne uvoľnil. Len neviem, či to bolo tým, že som vysadila Otrivin, alebo že som si strekla Avamys.

mascha

LMarika AP kúra sa má aj zopakovať,lebo sa môžu nanovo rozmnožiť zo skrytých vajíčok,
sú však aj prírodné antiparazitiká 2012rok web.stránka ich uvádza...
antiparazitiká cenovo prijateľné má Jukl,Mgr.Podhorná...

[zruseny35]

karol.37 a Nigtht50..nikomu tu "nešibe " s tým céčkom.Moj syn mal rovnaký problem,odkedy berie cečko,nemá žiadne problemy so sliznicou.Ja beriem tiež velmi ťažke lieky a nemám ani len tu chrípku:Neurážajte tu druhých za ich skusenosť,len preto že vám to "nesedí ".Toto je forum len o nazoroch ,nie lekárska rada.Nikto tu nemusí mať správny nazor,nezodpovedáme za vase konanie ani za zdravie.
Helyko..vieš prečo so ti neodpovedala vtedy ? písal si temu,že mas helikobatera a lekár ti povedal,že to može byt dovodom tvojho akne.A čo si sa pýtal ty mna? "Prečo ja nemám helykáča,určite ho možem mať len o tom neviem "-lebo som ti predtým napísala,že som vyšetrená bola,aby som ti vysvetlila ako všelijako sa helikobakter dá vyšetriť.A co si urobil ty? Nahlasil si moj príspevok,lebo som ti neodpovedala "prečo ja helikáča nemám " a už som neodpisovala na tvoju temu.

[zruseny35]

peter-LV..
Ja "netrepem".Ja som zdrava,to ty tu mas problem. A ked nesuhlasíš s tým aký napíšem nazor/súsenosť ,nemáš sa čo do mna navážať! Prečítaj si pravidlá fora,predtým než sem vobec niečo napíšeš.

vitavi

A hlavne vyraď okrem sladkostí aj všetky stimulanty, chémiu a mlieko a mliečne výrobky, nasýtené tuky, ktoré tvoria hlieny.
Jedz potraviny svieže, s vlákninou a dostatkom minerálov.
Tučné a zahlieňujúce potraviny, povzbudzujúce látky, chemické aditíva ti budú stav zhoršovať.

daniuska

toto, co tu opisujes je alergicka nadcha a kvapkami do nosa ju nijako neliecis, len si pomahas spriechodnit upchaty nos. Kazdy alergik, by mal uzivat, okrem kvapiek do nosa typu Olynth a Nasivin a Sanorin, hlavne kortikoidne kvapky typu Naosnex alebo Dymista, dlhodobo, aj roky. Ale dolezite je, zbavovat sa alergenov v nose vyplachom nosa, aspon trikrat denne. Bud si na to kup specialnu tekutinu v lekarni, alebo Vincentku, alebo si sparv vlastnu . Lyzicka soli na liter vody prevarit a vyplachovat nos. dolezite je tiez si sliznicu, ktora je poskodena natierat nosovym kremom, predpise ti to lekar, takto ju trosku regenerujes a zvlacnujes. Dobre je tiez robit si vyplachy sodou bikarbonou, je to lepsie ako slanym roztokom, recept ten isty lyzicka sody na liter vody, prevarit a vyplachovat nos denno denne. Vitamin C a vitamin B12 ti moze pomoct ako doplnok stravy na podporu imunity, lebo vlastne alergia je porucha imunity.

LMarika

Ja mam uz roky upchaty nos a takmer 15 rokov zijem bez cuchu, brala som v minulosti antihistaminika a Nasofan, ale nic mi nepomahalo. Akoby som v tom nose mala nieco tvrde, nejake susne ci co, proste nieco, co sa neda ani vyfukat a ani prstom odtial vysparat, pretoze je to prilis hlboko a prst tam uz nedociahne. V roku 2010 som si objednala akusi zazracnu kuru proti parazitom, ale bola velmi draha, nad 100€, uzivala som ju mesiac a po jej dobrati sa mi na par dni uplne vratil cuch a spriechodnil sa mi nos, akoby sa stal zazrak. Ale po par dnoch sa vsetko vratilo do starych kolaji, peniaze nie su, aby clovek take kury mohol brat nonstop, ale sarlatani na nich aj tak dobre zarobia, kedze normalne lieky proti parazitom su iba na lekarsky predpis, lekari zaoberajuci sa parazitmi (nejaki sukromni, co by dali termin zo dna na den a nie aby clovek pol roka cakal, lebo takto sa veci planovat nedaju) nikde ziadni. Ja naozaj neviem, ci moze mat upchaty nos a strata cuchu s parazitmi nieco spolocne, ze mi prave takato kura na ten cuch vtedy ponohla, hoci som to vobec necakala. Ta kura sa uz nepredava, ale predavaju sa ine, rovnako drahe. Svrbela ma rit, preto som si to vtedy objednala :)

karol.37

Turbinoplastika - teda zmenšenie sliznice ktorá je "nafučaná"--- presne tak skús ešte jednu inde určite pomôže, mne pomohla :) Tu určite C vitamín nepomôže vám hrabe na čisto v tej hlave ? C na toto ? RNG ty tiež....

Night50

ziadne lieky ! ani prestavka nepomozu prestante trepat aj RNG :D toto nie je nakaza !! ale zavislost sliznica je zavisla, jedine nova turbinoplastika. to ako niekto ma vyrastok na kosti vsak nasadime C vitamin nie ? alebo masticky ? ze ? prosim vas hahaha far premysel dobre vie preco vsetky kvapky do nosa robi operacia ! a bude to ok.