Geopatogenne zony

0vecka

lol akoze ludia si uvedomte ze ti o ktorych hovorite ze su podvodnici maju svoj fanclub ktory sa za nich bude bit do prs a budu hovorit ako im pomohli....

adri 168

Podla macky sa urcite neorientuj,mam macku a ta si lahne vsade v celom byte uz bola na vsetkych miestach a hlavne kde sme my tam je aj ona kedze to je spolocensky tvor.Cista blbost podla macky a psa zariadzovat byvanie :))))

alibaba33

L marika a vies ze konkretne aupark bol postaveny na silnej geopatogennej zone? prave som o tom citala clanok, mali vraj zo zaciatku slabu navstevnost, zavolali si nejakeho odbornika a ten im tam nainstaloval nejaky odrusovac na celu plochu centra a akosi vraj odvtedy si udajne pochvaluju , ze sa zvysili trzby koli navstevnosti. Z bratislavy je podla neho na tom najhorsie petrzalka, rovnako urobil aj Slovnaft a neviem este aka velka spolocnost, uz si to nepamatam.

Kýčera

LMarika-tomu sa hovorí intuícia a áno, máme ju všetci/zvláštny pocit/. Lenže ju treba rozvíjať,počúvať a riadiť sa ňou. Lenže niekto jej má viac/Ty,.../ a intuítivne vie vycítiť tieto miesta, iný menej a potrebuje pomoc. Geopatogenné zóny vznikajú,keď sú stavby postavené na mieste zrušeného cintorína/ spodná voda,násilné úmrtie,../,...Ak ju máte, môžete sa pustiť do prestavovania nábytku ,pár dní sledovať,či sa tam cítite dobre, niekedy stačí zmeniť miesto bytovému doplnku,nechať voľný prístup zo všetkých strán, aby voľne prúdila energia. Môžete vyskúšať aj radu Lienočky33- pustiť si do izby mačku, tá si sadá výlučne do negatívnych a psík do pozitívnych zón- tam si dajte posteľ. Možností je veľa.

LMarika

Ja si myslim, ze kazdy clovek uz dokaze sam vycitit, kde sa citi dobre a kde nie. A aj, ci sa.doma citi prijemne. Ale nemam tym na mysli nejake pripadne zdravotne potiaze, skor taky ten pocit, ze ta to niekam taha, kde sa citis velmi dobre a kde sa vzdy rada vracias, alebo ze ta to odradza vstupit do budovy alebo do miestnosti, v ktorej sa ti akosi nepaci a mas pocit, ze ta to tam proste netaha, napriklad do nejakej restiky, kaviarne... Uvediem priklad z mojho hobby, ktorym bolo prechadzanie sa po Viedni. Napriklad velmi dobre som sa citila v MC Donalde na Wien Mitte Landstrasse. Velmi dobre som sa citila aj v Mc Donalde na Hadikgasse - su tam dva mekace oproti sebe, tak v tom vacsom. Velmi dobre som sa citila aj v mekaci pri U1 - Aderklaaer Strasse. Pokial ide o obchodne centra, myslim.tym celkovy dojem z interieru celej budovy, najlepsie som sa citila v Donau centre. Velmi zle som sa citila.v mekaci pri U4 - Hietzing a zle som sa citila aj v Lugner City centre, co je jedno z viedenskych obchodnych centier. Proste darmo su aj predavacky mile a jedlo, napoje, vsetko.O. K., ale proste ma akysi vnutorny pocit odradza vstupit do tych budov, do tych miestnosti a ak tam aj vstupim a nieco si tam dam, tak ma akysi vnutorny pocit taha odtial prec. Aj v ramci budovy alebo miestnosti mozte mat miesta, na ktorych sa citite lepsie, napriklad mate v nejakej kaviarni svoj oblubeny stol, ku ktoremu si len vtedy nesadnete, ked je obsadeny. V inej restike vas zase vobec nenapadne riesit vyver stola, lebo sa rovnako dobre citite pri kazdom. Dobre sa citim aj v bratislavskom Auparku, rada tam chodim, ale pokial ide o tuto budovu, tak mekac nie je mojim oblubenym miestom, skor tie kaviarnicky na prvom poschodi. Nemozem povedat, ze by som sa v nom citila zle. Ale ked si uz mam vybrat, kam na kavu, tak prijemnejsie a utulnejsie sa mi zdaju tie kaviarne, do tych ma to proste v ramci tej budovy taha viac. Velmi sa mi paci aj obchodne centrum Atrio vo Villachu, tam sa tiez dobre citim. Taky neutralny pocit mam z Europarku v Salzburgu, ale v podstate celkom fajn. Skuste si ist pozriet tie miesta vo Viedni ak sa.tam raz dostanete, mozno z nich budete mar rovnake pocity ako ja. Myslim si, ze asi o tom su tie geopatogenne zony. Ze na niektore miesta radi chodite a z akychsi nevysvetlitelnych dovodov sa tam citite dobre a na z inych miest zase utekate, aj kes ani sami neviete, preco. Este taka zaujimavost - v mekaci ba Landstrasse bolo vzdy vela ludi, natrieskane to nam bolo a na Hietzing ani noha ( s vynimkou vikendov a sviatkov, kedze rakuske materw nevedia varit, tak si idu s detskami sadnuf do mekaca).

Cariboo

toto je dnes uz zabudnuta oblast.dnes sa stavia uplne odlisne a mnoho ludi v to ani neveri. nato musis mat cloveka ktory sa rozumie a nie takych ktory chcu zarobit.vid tie rusicky.
vlastne skusenosti nemam, ale ak si senzitivna tak si presun postel a sleduj ci citis zlepsenie. taktiez na noc vypnut vsetko elektricke v izbe.idealne to ani nemat v miestnosti kde spavas.

[zruseny35]

alibaba33......to by si musela mat v izbe,mobily,telku,PC a vkuse na tom ešte aj "fičať"-to je jedna z možností.Tam "kamienky" a ine piti-vecičky pomôžu.
Druhá vec je,že tam kde si lahne mačka,je geopatogenna zona-tam si určite nedávaj postel :)
A ešte otázka-ak zle postavíš celý dom,čo s tým? Položíš na kolieska a odsťahuješ sa ? :) Rušičku vyrába jeden pán v CR,ale nieje to "lacná záležitosť "
Skor by som sa spoliehala na postavenie domu a zariadovanie bytu ,aj rozloženie izieb podla feng-shui.Samozrejme podla ozajstneho,nie propagačneho ktorý je všade,len aby sa vec predávala *-)