Aký máte na to názor?

Príspevok v téme: Aký máte na to názor?
wiew-point

Určite ste si tiež zo zvedavosti mrkli to vídeo maturantov ktorí robili nahú šou na maturitnou večierku. Aký máte z toho pocit? Schvaľujete škole a študentom to čo vykonali? Dovolili by ste svojemu synovi takto vystúpiť na maturitnom večierku pred očami ostatných rodičov, učiteľov? Nieje hanbou pre školu že im niečo také dovolila? Veď tí študenti sa tam odhalili do adamovho rúcha a mnohým tam vykukali aj ich údy a nehovoriac už o ich holých zadkoch. Ako kam táto slovenská spoločnosť speje ak rodičia a učitelia prístupia na nahé vystúpenie študentov počas maturitného večierka? Čo je toto za kultúru? Kde sa stratila právomoc školy zasahovať do plánov študentov? Akoto že im to dovolili? Mne to pribadá ako by to bola škola ktorá vychováva budúcich striptérov do dámskych alebo gay klubov. Nepohoršilo vás to? Mňa áno. My keď sme maturovali tak nám ani nedovolili aby sme si na maturitné tablo dali zvančiť fľašu alkoholu a zrazu taká liberálnosť siahajúca až k nevkusnosti.

0vecka

2 Prezyvka055 upadok moralky je to preto ze to takto povie a tvari sa ze je to ok... jasne ze to tak bolo a bude...

Prezyvka055

0vecka upadok moralky to byt nemoze uz dovodu ze odjakziva sa niektori ludia vedia bavit na prdoch holych zadkoch a podobnych primitivnostiach cize v tomto smere ako hovoris to nie je ziadna veda.

co sa tyka toho doktora tak to plus minus tiez platilo stale ze ten kto ma prachy ma aj lepsiu startostlivost, blbe je ze musis odvadzat kazdy mesiac do zdravotky a ked chces osetrenie musis zaplatit aj lekarovi.
Podla mna by sa malo platit len lekarom, tak ako ked ides do potravin co si zaplatis to mas. Odvadzanie do zdravotky je zlodejina..

0vecka

ja som tento humor nikdy nepochopil a nepride mi ani smiesne ked sa chlap oblecie ako zena... ale nepride mi to ani poburujuce proste neskorsia puberta tak co ocakavate??? u nas by to na skole zatrhli a bol by z toho pruser ale nezda sa mi ze by to bol nejaky upadok moralky...

mne skor pride ako upadok moralky ked lekar povie ze ten co nema peniaze ma smolu ako nejaky holy zadok...

Prezyvka055

Sejla ani ja nie ale od nudy a trapnosti videa som to vypol po 15 sekundach tak neviem co bolo dalej ale nenadchlo ma to nejako.

embryo

5.5 elsa: sice som to videl cele, ale nemozem napisat, ze sa mi to pacilo... pre mna je dolezity dej a ten som tam zial nenasiel :-)

Sejla

no neviem, ci som sa pozerala dostatocne zaostrene, ale ja som tam na rozdiel od vsetkych ostatnych praveze ziadne penisy nevidela

Prezyvka055

Neviem mna takyto humor vobec neberie takze to neviem nejako objektivne zhodnotit, verim ze sa ludia najdu co sa im to paci, kebyze mal podobne vystupenie moj syn tak by to pre mna nebolo poburujuce skor by som povedal ze nudne a trapne ale ked to niekoho berie tak v pohode neriesim.

5.5 elsa

embryo no neviem či toto bolo o nachytávke:)asi nie,mne to určite nič nehovorí,sú rôzny ľudia o tom nie je pochýb,ale tebe sa páči,nemusíš to zakrývať,no a teraz si sa nachytal sám :)

embryo

5.5 elsa: uz som len cakal, kto sa prvy "chyti", nesklamala si :-)

umenie ma rozne podoby, formy a skupenstva, co niekomu moze prist poburujuce, inemu sa moze pacit, naplnat ho... miliony ludi, miliony predsudkov

PS: scenka je utrzok z vystupenia od kanadskej choreografky marie chouinard