Spevnenie tela (tehlicky) bez diety?

chlorofil

Taký zazrak som ešte nepočul by tehličky rásti zo vzduchu.Hlavne u žien,ktore percentuálne maju viac tukovej hmoty ako muž.Muž si vie vybudovať svaly,už do 6 týždnov,za 3 mesiace ma už tie "buchty ".Zene to spravidla trvá cca rok. (Hovorím o nadobudaní svalovej hmoty,nie o pevných ludoch s redukčnou dietou )

odpovedam

hrubnutie brusnej steny je uplne to iste, ako ked ti hrubne ruka, noha, ked cvicis. Ide o prirodzene zvacsovanie sa svalu. Ked ta cvicenie bavi, nechces cvicit cele telo? Ale bez upravy stravy na konkretny ciel nemusis mat uspokojive vysledky. zlozenie stravy je ine, ked priberas (svalova hmota+tuk) ako ked chudnes zdravo (palenie tuku so zachovanim svalovej hmoty) alebo chudnes nezdravo (palenie hmoty i tuku). Neviem, ako sa stravujes, vzdy je lepsie vidiet foto. Niekto moze mat pri rovnakej vyske, vahe i percente telesneho tuku inu stavbu tela. Pretoze niekomu sa tuk uklada na bruchu, niekomu viac na bokoch a zadku. Takze je to samozrejme na tebe, ale pekne ploche brusko je urcite fajn :-)

dixit

ja neviem, ale odhadujem, že pri 58 kg na 173 cm by si nemusela mať na bruchu toľko tuku, aby ti po cvičení nebolo vidno žiadnu zmenu. ako pekáč buchiet tam možno mať nebudeš, ale zmena k lepšiemu by mala byť pozorovateľná. keď už mne sa na bruchu spravila LEN cvičením tá zvislá "ryha", hoci mám pri rovnakej výške o 10 kg viac ako ty... proste to brucho vyzerá omnoho lepšie, plus sa cvičením brucha (ale ani na chrbát netreba zabúdať) zlepší držanie tela, takže človek to brucho automaticky menej "vypučuje" a to tiež dosť spraví

no, ale to je jedno, proste cvič a uvidíš :-) keby si aj tehličky nemala, dobrý pocit mať budeš, endorfíny robia svoje

romanka1090

s tym suhlasim ze beznemu clovekovi su tehlicky nanic,a ani tak nechcem tehlicky ako spevnit brucho,aby vyzeralo lepsie

romanka1090

a to hrubnutie brusnej steny je teda dobre ci nie?bude to vizualne lepsie vyzerat,ci prave naopak ?cvicenie ma celkom bavi,ale jest chcem normalne vsetko ako vzdy

odpovedam

no klasicky ako kazdy iny sval - bude vacsi. navonok ti teda bude hrubnut brusna stena. ale kolko tuku na bruchu mas, je vzdy len a len vecou stravy. ale aj tak si myslim, ze beznemu cloveku su tehlicky na nic :-)

odpovedam

nie, cvicenie je fajn. pokojne cvic, tym si neublizujes. len ak chces tehlicky, cvicenim ich nedosiahnes. cvicenim vies dosiahnut len to, ze brusny sval porastie.