Zvýšenie hladiny testosteronu v 17-tich

Príspevok v téme: Zvýšenie hladiny testosteronu v 17-tich
Testosteronn

Ahojte. Mám 17. Som krpaty a chudy. Mám ledva 170cm. Dal by som vsetko zato aby som mal aspoň o 5cm viac. Ale keď uz výška neni dobrá tak chcem mať aspoň silnú postavu. Lenže mám necelých 60kg. Som slabý a všetci sa mi smeju. Od mala som túžil po sile. Po svaloch. Po tom byť jednoducho poriadny chlap.
A osud mi to zariadil takto. Viackrat ma v škole sikanovali. Mám všetkého plné zuby. Chcem byť jednoducho viac chlap. Chcem byť agresivnejsi mať väčší rešpekt a poriadne svaly. A chcem mať aj tie mužské znaky (široké plecia a podobne).
Mám kamoša co bere steroidy. Je presne taký ako chcem byť ja. Ma tiež 17.
No ja takéto svinstva nechcem. Natrafil som vsak na veľmi zaujímavú rastlinu - Tribulus Terrestis! Dokáže prirodzenou cestou zvýšiť testosteron az o 30 az 50% ! Žiadne umeliny pichane do žily. Len rastlinka co prírodné podporuje tvorbu testosteronu.
Otázka vsak znie ze ci mi to pomôže? Veľa ľudí mi povedalo ze v 17-tich mi hladina testosteronu rastie a hento mi je nanic. Ale co to znamena ze to je nanič?
Ze to nebude mať žiadny efekt? Alebo len to ze hladina rastie aj bez toho, čiže s tým by rástla rýchlejšie?
Chcem sa opýtať niekoho kdo do toho naozaj niečo vie. Môže mi to zvýšiť hladina testosteronu? Zvýši mi ju to? Aspoň o trochu? Alebo na 100% nie a bodka?

RNG

Pasak Bumi ti zvysi testosteron agresivitu, doda viac energie, zvysene libido, v kazdom, veku. Mozno aj viac zarasties
Ale neviem na kolko je to dlhodobo brat zdrave... Pravdepodobne nie.

nelllaaaa

Urcite na tom nie si zle ;) pošli mi foto na Skype a posudim, možno ani nic nebudeš musiet do seba dávat, tu rastlinu a tak :)

testosteronn

RNG mrknem na tie korene. Presne o to mi ide! Agresivita az neprijemnost.
A ono mi to zvýši hladinu aj keď mám 17? Nepomaha to iba tým starším chlapom?

RNG

Tribulus terestris zvysuje hladinu testosteronu, tak isto aj napr aj ine prirodne steroly, ale najucinnejsi na top je vytazok z korenov, pod menom Erycoma Longjack/erycoma longifolia/Tongcat ali//pasak bumi, kde koncentrat 200:1 v davke az 500 mg az zdvojnasobni kladinu testosteronu.
Pri nom si treba davat pozor, abu nebol zo zamorenej Indonezii ale skor zo Sumatry, ktora este nie je velmi priemyselne zamorena a to najma z korenov vyse 10 rokov starych.

Teda ked sa vobec chces zahravat s hormonami, co nie je priam bezpecne.... Zvusenie testosteronu ta spravi agresivnym, az neprijemnym.

philips

Ahoj, takže ser na steroidy a podobne, tvoje semenníky ti zatrofujú a budeš to neskôr ľutovať.

Ako presne potrebuješ zmeniť stravu ti poradiť neviem, viem iba to, že zvýšiť príjem bielkovín a cvičiť, cvičiť a cvičiť.